Újabb Enemy Territory: Quake Wars demó

  • Írta: Daks
  • 2008. január 18.
  • Letöltés
Link másolása
Az Activision Blizzard a mai napon kiadta az Enemy Territory: Quake Wars frissített, 2.0-ás verziószámot viselő, kipróbálható demóját.
Az Activision Blizzard a mai napon kiadta az Enemy Territory: Quake Wars frissített, 2.0-ás verziószámot viselő, kipróbálható demóját.


Az Enemy Territory: Quake Wars-ban a Stroggok sok bolygó elpusztítása, majd felemésztése után a mi bolygónkat szemelték ki következő fogás képen. Azonban nem várt ellenállásba ütköztek. Belénk. Ha szeretnél csatlakozni a háborúba, akkor az alsó, tükörszerverekre mutató link segítségével szedd le a 2.0-ás demót, ha pedig magad is csoportos vérfürdőt kívánsz gerjeszteni, akkor a szerver oldali fájlokat se felejtsd el!

Letöltés:
Blue's News
10.
10.
Hablaty
10:Detto.Szerintem a győzelem azon múlik, hogy ki mennyire használja ki a karakter képsségét+miből mennyi van+összedolgozás.Sajnos néha sikerül a vesztes csapatba belépnem, ahol a játék elején mindenki ugrik be abba a járműbe, amit eklőször meglát, és hiába több személyes, nem várja meg a többieket, és már ott a játék elején a fél csapat kihal,, mert elgázolják.Amúgy szerintem jó kis game
9.
9.
Optimus Prime
Vagyis nem szeretsz veszíteni?

Én már szepember óta nyüstölöm a demót. Sokon múlik a győzelem, például olyan szerver ahol nincs team balance, már fél győzelem a smáik félnek. Mert egy háram a 10 ellen elég esélytelen. De egyenlő csapatban is volt, hogy 5 perc alatt győzünk, a következő menetben meg az a 60 perc sem volt elég a 4-ből 2 küldetés teljesítésére.

Nekem azért jött be hsonszőrű játékkal szemben jobban, mert a célok különbözőek, függőn melyik egységet választod. Míg a BF-nél csak a checkpointokat kell foglalni. Itt viszont hackleni, vezetni (MCP), robbantani, stb.



Kissé furcsálom a játék népszerűtlenségét, mert a Quake világa tudtommal elég népszerű, csakúgy mint az ET.
8.
8.
Glek
Reklámnak jó :D Én már el is felejtkeztem róla... Szal ez csak PC-re jött ki? Már nem emlékszem...
7.
7.
Sgt. Daniel
HJa semmi értelme,csak rongyrázás...
6.
6.
kenny22
4: akkor sok értelme van...
5.
5.
zajré
Hát ez nekem nem jön be!
4.
4.
Optimus Prime
Hát voltakép forradalmi változás nincs. Az új demó tartalmazza mindazt a frissítést, amit a teljes verzió 1.4 patch is. Tutorial mód, szöveges tooltip (ez mondjuk fura), a skill menü részletesebb és bővebb. Sajnos a gépigény maradt, és a pálya is.
3.
3.
kenny22
ennek a 2.0-ás verziónak jobb a gépigénye vagy csak a pálya változott?
2.
2.
zsocwargear
Jó kis game ez, profiknak való. :)
1.
1.
uszylaci
nem töltöm le. nagyon nem szerete ezt a játékot....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...