Bemutatkozik a Battlefield: Heroes

  • Írta: Daks
  • 2008. január 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Battlefield: Heroes egy teljesen ingyenes multiplayer játék lesz, mely a klasszikus Battlefield címek nyomán készül, ezúttal azonban képregényfigurákkal.
A Battlefield: Heroes egy teljesen ingyenes multiplayer játék lesz, mely a klasszikus Battlefield címek nyomán készül, ezúttal azonban képregényfigurákkal.


A Digital Illusions új játékát ma az Electronic Arts jelentette be. A Battlefield: Heroes egy szabadon letölthető és játszható multiplayer lövölde lesz, a teljes ingyenességért cserébe azonban reklámokat kell majd nézegetnünk - de talán senki sem hal majd bele. A játék idén nyáron jelenik meg Európában és Amerikában egyaránt, screenshotokat egyelőre nem kaptunk belőle.

19.
19.
Bally King
Jajj de várom... Ma kb 6 órát TF2-ztem, és még nincs vége a napnak. :D

A TF grafja, amúgy egyáltalán nem koppintás, hisz teljesen egyedi, és a Pixarnak valami fejese/grafikusa (nem tudom pontosan) tervezte.
18.
18.
logoffmeister
Én speciel nem azt állítom, hogy koppintás, csak azt, hogy a TF2 jut róla így elsőre eszembe a grafikája miatt. Nekem eddig is tetszett az ilyen fajta megjelenítése valaminek, szal én kíváncsian várom, mi fog lenni belőle.
17.
17.
JcGross
Glek a számból vetted ki a szót. Nem értem mér koppintás mikor még 1 árva kép se jelent meg róla, csak 1 újságborító... Egyébként ha ingyenes akkor jöhet. ;)
16.
16.
kukac7
tf2 elott is voltak hasonlo rajzos jatekok.

akkor ki koppintott kit?

tiszta hulyeseg.
15.
15.
Glek
LOL... Az iylen "Team Fortress 2 koppintás" hszeken csak röhögni tudok... Érdekes hogy eddig még egy kéept se kaptunk, de már koppintás, talán 6. érzék vagy mi? :P A meseszerű grafikát nem a TF-ben csinálták, ergo már az is egy koppintás, vsziotn egyebekben nem fog hasonlítani rá. Nem éppen egyforma stílus a kettő...
14.
14.
JBaker91
remélem az ingyenesség nem csak amerikára vonatkozik.
13.
13.
General Thomas
Ez egy az egyben a Team Fortress 2 koppintása, csak Battlefield -ra alapozva. Meg rosszabb stílussal. De legalább ingyenes....
12.
12.
skiz0
Hát jha, egy az egyben Team Fortress 2 a grafika :)
11.
11.
logoffmeister
A Team Fortress 2 jut róla eszembe. Remélem nem fogják nagyon elrontani a reklámokkal, pl. rakják egy ház falára vagy hasonló, de az kissé gázos lenne, ha minden meccs után meg kéne nézni egy rövid rekit.
10.
10.
uszylaci
beküldtem 4 hírt! egyet ma, a többi 3-at meg 2-3 nappal ezelőtt. van gta4-es is. uj infók... nem rakják ki?

ja, ha belegondolok 5-öt küldtem, mert van még egy olyan nhogy a bejingi olimpiának a játékát, ami a legjobb olimpiai játék lesz (állítólag)

azt készítik. nem hogy ilyeneket tennétek ki, de olyat hogy LEHET csinálnak hősök játékot... megáll az ész... :) nyugott vagyok, de azért.... :)
9.
9.
Glek
JEEEEEEEEEEEEEEE!!!! HIHETETLEN!!! ISTEN MEGHALLGATTA IMÁIMAT!!!! EZ EGYSZERŰEN ELKÉPESZTŐŐŐ!!!! A KEDVENC FRENCHISEM INGYENESS WAZÉÉÉÉÉ HÁÁÁT EZZZZ EZZ EZZZZ... NINCS RÁ JÓ SZÓÓÓÓ!!! :D:D:D:D:D



(sorry kicsit kiakadtam ezen... pozitív értelemben :D:D:D:D)
8.
8.
berc11
nah ezzel jól elleszek a nyáron
7.
7.
Shadowsomi
Király. Remélem jó lesz. Én is szeretem a rajzos játékokat, a lövöldözősöket is, hát még a kettőt egybe :D
6.
6.
peterpal7
Jeeee!!!!! Riadóztatom a haverokat!!!!! HÍÁHÁHÁHÁ!!!!

Remélem igazi fegyverek lesznek csak rajzolva! (M1 Garand 4ever!!)
5.
5.
wildláma
kíváncsi vagyok rá. na majd a trailerk (EA mindig faszákat csinál) meg a scrshotok.
4.
4.
davidragon
egyébként remélem az ea-nek nagy bevétele lesz a reklámokból, és rájönnek hogy több ingyenes játékot kellene csinálniuk :)

nem lenne rossz dolog...
2.
2.
kenny22
nincs róla olyan info, h kb mikor jelenik meg?
1.
1.
szabogergo
Itt a válasz arra, hogy készül-e a Hősök játék. :D :D :D



Az jó, hogy ingyenes, de az mégjobb, hogy rajzos lesz.

(Imádom a rajzos játékokat:

- XIII

- Team Fortress 2

- Runaway stb.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...