Revolver - ilyen lett volna a BioWare törölt játéka

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 24.
  • Képek
Link másolása
Rengeteg izgalmas látványtervet osztott meg Matt Rhodes, a BioWare művészeti vezetője a csapat egyik elkaszált játékáról, ami egyszerűen csak Revolver munkacímen futott 2005 és 2008 között.

Mindig érdekes és egyben szomorú is kulisszatitkokat látni arról, hogy hány be nem jelentett projekt vérzett el a fejlesztők tervezőasztalán, mint ahogy az történt a Revolver esetében is az edmontoni stúdiónál. A BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development könyvben érintőlegesen már találkozhattunk a Revolverrel, most viszont a csapat művészeti vezetője több tucat látványtervet osztott meg róla az ArtStationön.

Habár elsőre talán nehéz párhuzamot húzni köztük, a Revolver a Jade Empire szellemi örököse lett volna futurisztikus körítéssel, egy nyitott világba helyezve és sok akcióval, valamint parkourmozdulatokkal megfűszerezve. A BioWare 2005 és 2008 között dolgozott rajta, végül azonban a Dragon Age: Origins és a Mass Effect 2 miatt jegelték a címet, ami azóta is hibernálva tölti az idejét, és vélhetően sajnos ez így marad a jövőben is.

A linkre kattintva több képgalériát is megnézhettek, amiket Matt Rhodes osztott meg a projektről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...