King's Bounty II PC, PS4, SW, XBOXONE

Visszatért a középkori időkben játszódó, körökre osztott stratégiai játék, a King's Bounty.
Típus:

King's Bounty II teszt

Hosszú idő után számozott folytatással jelentkezett a King's Bounty-széria, így adja magát a kérdés, hogy a New World Computing csődje után vajon sikerült-e ismét meghatározót alkotnia a 1C Company csapatának?

Befutott az utolsó előzetes a King's Bounty II-höz

Hosszas várakozás után tegnap végre megjelent a legendás King's Bounty számozott folytatása, így már semmi akadálya annak, hogy ellátogassunk Nostria világába. A premier örömére pedig megérkezett a játék launch trailere is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemesen sűrű hét vár ránk így augusztus végén, szinte minden platformon bőséges lesz a játéktermés, és a nagyobb címekből sem lesz hiány. Lássuk a legfrissebb megjelenések listáját!

King's Bounty II - bemutatkozik Aivar

Karnyújtásnyira van az 1C Entertainment legújabb játékának, a King's Bounty II-nek a megjelenése, így időszerű volt, hogy Elisa és Katharine után Aivar, a harmadik választható karakter is megkapja a saját bemutatkozó előzetesét.

King's Bounty II - ismerjük meg Elisát!

Egyre csak közeledik a King's Bounty II megjelenése, az 1C Entertainment bemutatta hát nekünk a játék paladin hősét is. Elisa egyszerű parasztlányként élt, ám mágikus erő ébredt benne, amely nagy dolgokra hívatja.

Aranylemezre került a King's Bounty II

A 1C Entertainment nemrég örömmel tweetelte, hogy elkészült végre a legendás sorozat legújabb részével, ami így még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy augusztus 24-én a boltok polcain landolhasson.

Ilyen vas kell a King's Bounty II alá

Nostria csodákkal teli világa már majdnem megérett a felfedezésre, de mielőtt útnak indulnánk a nagy kalandra, érdemes lecsekkolnunk, a hivatalos rendszerkövetelményeket.

Friss gameplay-előzetesen a King's Bounty II

Kevesebb, mint egy hónap választ már csak el minket a King's Bounty II tervezett premierjétől, amiből most egy vadonatúj, a játékmenetet részletesen bemutató videóval rukkolt elő a 1C Entertainment.

King's Bounty II - bemutatkozik Katharine

A King's Bounty II-ben a Nostriát fenyegető veszélyt csakis a kiválasztott hős háríthatja el, ám hogy ki a megjövendölt megmentő, az háromesélyes. A lehetséges bajnokok közül most Katharine-t, a varászlónőt ismerhetjük meg.

King's Bounty II próbakör

Nostria világa hatalmas veszélyben van, és csakis a Kiválasztott mentheti meg, akit persze mi alakítunk. A King's Bounty II-ben szerepjátékos elemek és velük összefonódó, körökre osztott harcok várnak ránk.