Half-Life 3

Típus: FPS

Frissítve: Levédették a Half-Life 3 címét

Nehéz eldönteni, hogy előrelépés vagy sem, mindenesetre a Valve Európában már levédette a Half-Life 3 címét. Mint tudjuk, a fejlesztőcég eddig nem igazán erőltette a sorozat folytatását.

Úgy néz ki, készül a Half-Life 3

A Valve nem igazán akar beszélni arról, hogy végül lesz-e Half-Life 3 vagy sem, a "mikort" pedig főleg nem emlegeti, egy szivárgás viszont azt látszik megerősíteni, hogy legalább dolgoznak a játékon a srácok.

Három Valve-bejelentés is várható a jövő héten

Egy tegnap fellőtt teaser oldal tanúsága szerint három bejelentéssel is készül a Valve a jövő hétre, az elsőt már hétfőn megejti a fejlesztőcég. A Steam Boxról szinte biztosan szó lesz, de a Half-Life 3-ról is pletykálnak persze.

Még nem is készül a Half-Life 3

Mindig bíztunk benne, hogy készülget, és eddig a reményt is meghagyta nekünk a Valve - ehhez képest eléggé kiábrándító, hogy a csapat egyik rendszeres szinkronszínésze szerint nem is fejlesztik a Half-Life 3-at.

Közös játékon dolgozik J.J. Abrams és a Valve

Nem hittük volna, hogy a játéksajtó is J.J. Abrams nevétől fog zengeni, pedig de: az új Star Wars rendezője a Valve-val dolgozik közös játékon, és az is lehet, hogy mozit csinál a Portalból vagy a Half-Life-ból.

Blogajánló: Wii U, Half-Life 3 és PlayIT

Megint kéthetes anyag következik, reméljük, nem lesz tendencia ebből, persze nem ígérhetünk semmit. A mikulásos posztokat hiányoltuk, de nem baj, jutott mellé más bőven, remek anyag született!

Ki rendezze a Half-Life-filmet?

No, nem mintha bármi konkrét fejlemény lenne a Half-Life megfilmesítésével kapcsolatban, a sorozat írója azért elgondolkodott azon, kinek kellene megcsinálnia az adaptációt, ha a Valve végre áldását adja rá.

Nyitott világú játék lesz a Half-Life 3?

Ha jól számolunk, úgy havonta, kéthavonta új pletykák futnak be a Half-Life 3-ról, avagy a HL2: Episode 3-ról. A legfrissebb tézisek szerint a Valve már javában dolgozik Gordon Freeman új kalandján, mely nyitott világú címként vonulhat a köztudatba 2013 után. Elhisszük, vagy csak ásítunk egyet?

Egymilliárdot fizetett volna az EA a Valve-ért

A New York Times értesülései szerint az Electronic Arts évek óta kerülgette a Valve-ot, mígnem odajutottak a tárgyalások, hogy az óriáskiadó már ajánlatot is tett a Half-Life fejlesztőinek: egymilliárd dollárért akarta megvenni a céget. Gabe Newellék valószínűleg nem adták be a derekukat.

GC 2012: Half-Life 3 bejelentés a kiállításon?

Hivatalosan még nem is kezdődött el a Gamescom, máris nyakig állunk az új bejelentésekben és látnivalókban, ráadásul a pletykák szerint még durvább premierekre is számíthatunk: a rendezvény hivatalos honlapján napvilágot látott lista szerint a Dragon Age III és a Half-Life 3 is kint lesz a shown!