Overwatch 2 PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Blizzard nagy sikerű lövöldéje!

Overwatch 2 - több mint 250 000 csalót tiltottak ki a megjelenés óta

A Blizzard azt nyilatkozta, hogy "nagy lépéseket" tesznek a csaló játékosok visszaszorítása érdekében: jelenleg már több mint 250 000 cheatert tiltottak ki a játék debütálása óta.

Bojkottálják a játékosok az Overwatch 2-t

Annak ellenére, hogy nemrég jelent meg a játék Steamen, már a Steam250 toplistáján van, ami nem jó jel. A Steam250 a legrosszabb játékokat rangsorolja és a Blizzard játéka előkelő helyen szerepel.

Overwatch 2 - új szezon, új hős, új platform

A Blizzard PvP játéka végre megjelent a Steamen, ezzel egyidőben pedig elindult az új szezon, érkezett egy új support karakter, és az elkaszált PvE kárpótlásaként egy csokornyi sztori küldetés is.

Overwatch 2 - saját animációs rövidfilmet kapott Sojourn

Az Overwatch egykori kapitánya, Sojourn rég visszavonulva éli a csendes, hétköznapi életét Kanadában. Legalábbis egészen addig, amíg fel nem üti a fejét a Null Sector fenyegetése.

Már teljes egészében megnézhető az Overwatch anime-minisorozata

Csupán három rövidke epizóddal jelentkezett az Overwatch anime-stílusú websorozata, a Genesis, a franchise rajongóinak azonban nem érdemes kihagyniuk ezt a fantasztikus eredettörténetet.

Ötven dolgozójától válik meg az Activision Blizzard esport-részlege

Minden előjel nélkül a kiadó masszív elbocsátásokba kezdett az esportért felelős részlegénél, miközben megerősítette, hogy nagy változások várhatóak az Overwatch League-ben.

Blizzard-játékok költöznek a Steamre

A vállalat megerősítette, hogy az Overwatch 2 és még számos Blizzard-videójáték elérhető lesz a Steam piacterén.

Breaking: Döntött a bíróság, a Microsoft felvásárolhatja az Activision Blizzardot

Hosszas vizsgálat után végre döntés született a Microsoft és az FTC közti harcról az Activision Blizzard King felvásárlását illetően. A bírósági határozat szerint az Egyesült Államokban is zöld utat kap a 69 milliárd dolláros akvizíció.

Mesterséges intelligencia születik az Overwatch-anime első részében

Megérkezett az Overwatch saját anime-minisorozata. A Genesis első felvonásában a saját szemünkkel láthatjuk az Omnic-krízis hajnalát és a gépi intelligencia születését.

2024-ig biztosan nem lesz PvE módja az Overwatch 2-nek

Az Overwatch 2 vezető producere bejelentette: sok évadon keresztül kell játszanunk még dedikált PvE mód nélkül.