Overwatch 2 PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatódik a Blizzard nagy sikerű lövöldéje!

Az Overwatch 2 teljesen leváltja majd az első részt

Meg vannak számlálva az Overwatch napjai. Az online lövölde igazgatója, Aaron Keller elárulta, hogy a hamarosan érkező Overwatch 2 teljesen felváltja majd az eredeti játékot.

Kiderült, mi lesz az Overwatch 1-ben megszerzett loot boxokkal és kreditekkel a játék folytatásában

Az Overwatch 2-ben nem lesznek loot boxok, így felmerülhet a kérdés, mi fog történni az első részben megszerzett loot boxokkal és kreditekkel.

Overwatch 2 - negyvenperces háttéranyaggal jelentkezett a Blizzard

Az Overwatch 2 végre mindenki számára hozzáférhetővé válik októbertől, tudtuk meg a napokban a Blizzardtól. A fejlesztők többek akkor még nem árulták el, minden más tudnivalót egy külön műsorra tartogattak.

Megtudtuk, mikor kezdődik az Overwatch 2 második bétája

A PC-sek már túl vannak egy bétateszten, hamarosan viszont a konzolosok is becsatlakozhatnak a buliba.

SGF 2022: Októbertől korai hozzáférésű és free-to-play lesz az Overwatch 2

Az Overwatch 2 lassan túlmozdul a béták fázisán, és október folyamán korai hozzáérésűvé válik. A dátum leleplezésével együtt egy vadonatúj hőst is megismerhettünk.

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.

Overwatch 2 - így csatlakozhatsz a bétához

Indul az Overwatch 2 első bétája, de ne csüggedjetek akkor sem, ha lemaradtatok a meghívókról. A Blizzard felfedte a játék gépigényét, és elárulta azt is, hogy hogyan csatlakozhatunk utólag a tesztkörhöz.

Nem, nem készít NFT-s játékokat a Blizzard

A napokban felröppent a pletyka, miszerint a Blizzard NFT-ket és "pay-to-earn" rendszereket építene a játékaiba. A stúdió elnöke, Mike Ybarra azonban tiszta vizet öntött a pohárba.

Bemutatkozott Sojourn, az Overwatch 2 új hőse

Friss előzetessel jelentkezett az Overwatch második része. Az új kedvcsinálóból kiderül, hogyan csatlakozott az Overwatch hőseihez Sojourn, aki korábban Jack Morrison oldalán harcolt.

Battle Pass-rendszerrel érkezhet az Overwatch 2

A Call of Duty-széria utóbbi néhány felvonásánál az Activision kasszát robbantott a szezonbérletekkel, így nem is olyan meglepő, hogy az Overwatch 2-nél is bevezethetik ezt a rendszert.