Half-Life: Alyx PC

VR-játék formájában folytatódik a Half-Life.

Half-Life: Alyx - négy óra játékot ígér a remekül sikerült Levitation mod

A Half-Life: Alyx valószínűleg az egyik legjobb VR-játék, ami valaha készült, és szerencsére a kiváló modoknak sem vagyunk híján.

Így néz ki a Half-Life: Alyx VR-mentes modja

A játék megjelenése óta dolgoznak a készítők a modon, mely segítségével azok is élvezni tudják a Valve fejlesztését, akiknek nincs VR-headset a birtokukban.

SGF 2022: Mit hozott nekünk idén a PC Gaming Show?

Habár a Summer Game Fest eseményeinek még nincs vége, a hétvégi hajtásnak a PC Gaming Show-val mondhattunk búcsút. Lássuk, hogy mit hozott nekünk idén a master race műsora!

PlayStation VR2-re is befuthat a Half-Life: Alyx

Habár a PlayStation VR-t eredetileg kihagyta a Half-Life: Alyx, az a szóbeszéd járja, hogy a Sony most készülő újgenerációs VR-eszközén megjelenik a Valve nagysikerű játéka.

Továbbra sem érdemes várni a Half-Life 3-ra

Tyler McVicker, a Valve News Network szerkesztője egy friss videóban elárulta, hogy a Half-Life 3 továbbra is csak egy vágyálom marad a rajongók számára, a Valve ugyanis jelenleg teljesen más projektekre helyezi a hangsúlyt.

Nagyon jól halad a VR-mentes Half-Life: Alyx

Ugyan a vírushelyzet alaposan visszavetette a munkatempót, így is nagyon jól halad a VR-mentes Half-Life: Alyx fejlesztése. Legalábbis erről árulkodik a SoMNst nevű argentin modder legutóbbi helyzetjelentése.

A Hades lett az év játéka a GDC Awardson

A héten újra megrendezték a Game Developers Conference-t (ez volt ráadásul a 35. alkalom), és értelemszerűen a GDC Awards idei díjátadóját is megtartották. A legtöbb díjat a Hades vitte haza.

DICE Awards 2021: a Hades lett az év játéka

A megszokottnál ugyan némileg később, de idén is kiosztották a DICE Awards nyerteseit. A tavalyi év legjobb játékáért járó díjat egy kiváló indie roguelike vitte, de nagyot futottak a PlayStation exkluzívjai is.

Befutottak az idei GDC Awards jelöltjei

Nyáron újra visszatér a Game Developers Conference, ezúttal egy teljesen digitális eseménnyel, amelynek szokás szerint része lesz a GDC Awards díjátadója is. Most bejelentették, mely játékok indulnak a különböző kategóriákban.

Ígéretes VR-mentes mod készül a Half-Life: Alyxhez

Eddig is készültek olyan modok a Half-Life: Alyxhez, amik igyekeztek a hagyományos irányításra átültetni az FPS-t, de sajnos messze voltak az optimális élménytől. Most viszont könnyen lehet, hogy hamarosan ez megváltozik.