Warhammer 40.000: Darktide PC, XSX

A Vermintide készítői a Warhammer 40K-univerzumban is próbát tesznek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Érkezik az Assassin's Creed Mirage, az NHL 24 és vagy még két tucat játék, így unatkozni biztosan nem fogunk. Filmek és sorozatok terén sem lesz okunk a panaszra.

GC 2023: Végre dátumot kapott az xboxos Warhammer 40.000: Darktide

Feltehetőleg már sok Xbox-tulaj várta epekedve a kooperatív öldöklésre kihegyezett Warhammer 40.000: Darktide-ot. Sajnos a PC-s start nem ment simán, ezért konzolon is várni kellett rá.

SGF 2023: Rengeteg finomságot hozott a Warhammer Skulls idei adása

A Fantasy Battles világától egészen a negyvenegyedik milleniumig, a Warhammer-univerzumok minden szegletét bejártuk a tegnap esti showműsoron. Lássuk, mikkel csalogat bennünket a Games Workshop!

Jövő héten érkezik a Warhammer Skulls

Már fel is pörgethetik a lánckardot a Warhammer szerelmesei, hiszen a jövő héten kerül megrendezésre a Games Workshop nagy éves bemutatója, a Warhammer Skulls. Biztos, hogy ezúttal is sok ütős anyagra számíthatunk.

Csúszik a Warhammer 40.000: Darktide xboxos megjelenése

A konzolmegjelenés mellett a szezonális tartalomkiegészítést is későbbre tolják a fejlesztők.

Egy Warhammer 40,000-es sorozat lesz Henry Cavill következő nagy dobása

Alacsonyan szállnak mostanában a Henry Cavillel kapcsolatos hírek. Megtudhattuk, hogy a Geralt és Superman szerepétől elköszönő úriember az Amazonnál készülő Warhammer 40,000-sorozat sztárja és producere lesz.

Warhammer 40.000: Darktide teszt

Istencsászár adj nekünk erős hardvert és biztosíts stabil szervereket. Istencsászár védj meg minket a kifagyásoktól és pusztítsd el a bugokat. Emberiség Ura hozd el nekünk a tökéletes Darktide-élményt!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban ráfordulunk az év végi hajrára, a kiadók és fejlesztők mostanság lövik majd el a maradék puskaporukat. Lássuk, mi vár ránk ezen a héten!

Minden, amit a Warhammer 40.000: Darktide-ról tudnod kell

Alig egy hét van hátra a Warhammer 40.000: Darktide megjelenéséig, de a Fatshark csapata addig sem hagy látnivaló nélkül minket.

Warhammer 40.000: Darktide - kezdetben még a PC-sek közt sem lesz cross-play

Tudtuk, hogy kegyetlen az élet a negyvenegyedik millenniumban, de arra nem számítottunk, hogy ennyire! Úgy néz ki, hogy a Darktide megjelenésekor még a különféle PC-s játékosok közt is áthidalhatatlan lesz egy-két gát.