A Vampyre Story

Vámpíros point and click kalandjáték a The Dig és a The Curse of Monkey Island játékokat is jegyző legendás párostól, William V. Tillertől és Dave Harris-től.
1237574940

A Vampyre Story 2: A Bat's Tale premier képekkel

Az elődöt végigjátszva nem lehetett kétségünk afelől, hogy készül az A Vampyre Story második része, a premier viszont a mai napig váratott magára.
1230418800

A Vampyre Story

Gyermekkorod, sőt egész eddigi életed azzal telt, hogy énekórákra és próbákra jártál, gyakoroltál és kottát magoltál. Végre magad mögött hagytad az iskolapadot, várnak a világot jelentő deszkák, diplomás, felkent operaénekesnőként készülsz az első párizsi fellépésedre. A színfalak mögött a barátnőd, Christine Van Helsing bemutat egy nevetséges, töpszli fickónak, aztán elsötétül a világ. Mire felszáll a lila köd, egy ódon kastély fogja vagy a zord draxsylvaniai hegyek között, plusz a béna fickó felesége. Mindezek tetejébe egy vérre szomjazó VÁMPÍR. Szívás…
1224197400

Galériák éjszakája a Gamekapcson

A TGS óta nem volt galériafrissítés, hát következzenek az elmúlt napok legjobb screenshotjai. Volt miből válogatni, a felhozatal ezúttal is jó kövér lett!
1200601800

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!
1194787320

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!
1182764700

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!
1179212880

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.