Assassin's Creed: Mirage PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Bagdadban játszódó mellékszálat kap az Assassin's Creed.

Assassin's Creed: Mirage - középpontban a lopakodás

Az Assassin's Creed: Mirage több szempontból is visszatér a széria gyökereihez, ennek részeként pedig újra előtérbe kerül az orgyilkosok egyik leghalálosabb fegyvere: a rejtőzködés.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Érkezik az Assassin's Creed Mirage, az NHL 24 és vagy még két tucat játék, így unatkozni biztosan nem fogunk. Filmek és sorozatok terén sem lesz okunk a panaszra.

Launch traileren feszít az Assassin’s Creed: Mirage

Az október 5-én érkező bérgyilkos-kaland megtöri a szinte már sorozatgyártott epikus méretű játékok sorát és egy fókuszáltabb, a gyökereihez visszanyúló élményt kínál. Ha nagyon türelmetlenek lennék a megjelenésig, ajánlott megnézni a kedvfokozó launch trailert.

Ilyen gép kell az Assassin’s Creed: Mirage alá

A Ubisoft ezúttal a master race képviselőinek kedvez, elárulta az új Assassin's Creed részletes rendszerkövetelményeit, mindezt pedig egy pofás előzetessel is megtoldott, csak hogy legyen okunk vágni a centit.

Tripla A-s játékokat is futtat majd a frissen bemutatott iPhone 15 Pro

Az Apple Wonderlust Event során szó esett arról is, hogy milyen lesz az iPhone telefonok következő generációja, az iPhone 15. Több érdekesség is elhangzott, de a legizgalmasabbak a játékbejelentések voltak, amik a telefon Pro és Pro Max változatára fognak érkezni.

GC 2023: Nézd vissza a Gamescom nyitóceremóniáját!

Eljött az idő, kezdetét veszi az év legnagyobb videojátékos expója! Bő kétórás műsorral, friss bemutatókkal és rengeteg gameplay-jel vár minket a ma esti show. Ne maradjatok le semmiről!

GC 2023: Arab nyelvű trailert kapott az Assassin's Creed: Mirage

Basim narrálja végig a trailert, amiben újra megcsodálhatjuk Bagdad városát és élvezhetjük a közel-keleti hangulatot. Szerencsére, már nem kell olyan sokat várni rá.

Egy héttel hamarabb érkezik az Assassin’s Creed: Mirage!

Aki már alig várja, hogy felfedezze a IX. századi Bagdad városát, annak van egy szuper jó hírünk! Újabb, hamarabbi megjelenési dátumot kapott az Assassin's Creed: Mirage.

Meglepő módon az Assassin’s Creed: Mirage-ban is számíthatunk mikrotranzakciókra

Igen, a letölthető, fizetős extrákat ezúttal sem fogjuk megúszni. A Ubisoft közleménye szerint nem kell megijedni, csak kozmetikai elemeket lesz lehetőségünk vásárolni.

Nagyjából 20 órás lesz az Assassin's Creed: Mirage

Az Assassin's Creed: Mirage több szempontból is visszatérés lesz a széria gyökereihez. Nem kell tartanunk a Valhalla-féle többszáz órás történettől: Basim kalandja inkább Altair és Ezio epizódjaival veszi majd fel a versenyt.