Assassin's Creed: Mirage PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Bagdadban játszódó mellékszálat kap az Assassin's Creed.

Assassin's Creed: Mirage - odébb van még a bagdadi ugrabugra

Az Assassin’s Creed legújabb epizódja még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, ám belsős pletykák szerint 2023 eleje volt a belőtt határidő. Azóta viszont többször is megcsúsztak a fejlesztők.

Íme, az Assassin's Creed: Mirage gyűjtői kiadása

A szokásoknak megfelelően az Assassin's Creed: Mirage is gyönyörű gyűjtői kiadást kapott, méghozzá egy nagyon részletesen kidolgozott szoborral és rengeteg ajándékkal.

Assassin's Creed: Mirage - friss képek érkeztek

Az Assassin's Creed: Mirage tegnap esti leleplezését követően a Ubisoft néhány remekül festő, 4K-s screenshotot is megosztott Basim kalandjáról. Máris mutatjuk őket!

Hivatalosan is bemutatkozott az Assassin's Creed: Mirage

Végre lehullt a lepel a Ubisoft következő nagyágyújáról, egy videó keretében leplezte le a kiadó az Assassin's Creed: Mirage-t, valamint a fejlesztők is meséltek a projektről.

Nézd vissza a Ubisoft Forward műsorát!

Hamarosan kezdetét veszi a következő Ubisoft Forward, ahol az Assassin's Creed már egészen biztosan kiemelt szerephez jut. Kövessétek velünk az eseményeket!

A Mirage mellett három másik Assassin's Creed-játék is bemutatkozhat a hétvégén

Öltözzenek ünneplőbe az Assassin's Creed-rajongók, a hétvégi Ubisoft Forwardon ugyanis jó pár bejelentés érkezhet majd a kedvenc frencsájzuk kapcsán!

Milyen játékokra számíthatunk a Ubisoft Forwardon?

A nyári forgatagtól kissé leszakadva a héten végre a Ubisoft is megtartja a maga önálló játékbemutatóját. A franciák azt is elárulták, hogy milyen bejelentésekre számíthatnak a műsor nézői.

Újabb infók szivárogtak ki az Assassin's Creed: Mirage-ról

A hivatalos leleplezés előtt most újabb információkat tudhattunk meg a készülő Assassin's Creed: Mirage-ról.

Frissítve: Kiszivárgott az első kép az Assassin's Creed: Mirage-ról

A Ubisoft nem hagyott fel a jó szokásával, és maga szivárogtatta ki az első artworköt a következő Assassin's Creed-projekt, a Bagdadban játszódó Mirage kapcsán.

Kiszivárgott infók az új Assassin's Creedről, készül az első rész remake-je

Újabb infók szivárogtak ki a Ubisoft következő nagy dobásáról, az új Assassin's Creedről. Többek között a címe, megjelenési ideje és a játékmeneten végzett változtatások is kiderültek.