B-Boy

Igazi underground freestyle táncversenyeket feldolgozó játék, melyben nekünk kell összeállítani a koreográfiát, hogy megnyerjük az utcai bajnokságokat.

A jövő heti játékmegjelenések

Újfent izgalmas hétnek nézünk elébe: jön a Star Wars: The Force Unleashed, a szinkronos Crysis Warhead, a Warhammer Online és a Pure is.

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk is izgalmas, változatos lesz, hiszen érkezik például a Caesar IV, a Just Cause, az El Matador, az Import Tuner Challenge és még sok más finomság!

GC 2006: Crysis, Halo2, BBoy és Viva Pinata videó

Négy új trailert sikerült bezsebelnünk a Games Convention-ről, melyet jó szokásunkhoz híven flash videólejátszó formájában most prezentálunk is felétek.

E3 2006: Zárás előtti galáriafrissítés

Lassan ránkhúzzák a rolót, de még mindig nem bírunk leállni - vadi új képeket szállítottunk nektek, benne több premier screenshottal. Érdemes végignézni!

Bemutatkozik a B-Boy

A Sony és a FreeStyleGames kooperációjában PS2-re és PSP-re készülget a B-Boy címet viselő játék, mely az utcai freestyle táncversenyek világába nyújt betekintést.