Dusk-12

A Hellforces és a Stalin Subway készítőinek legújabb, 2007. második negyedévében megjelenő FPS-e!

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.

GC 2007: Befutott az első lineup

Vészesen közeleg az idei Games Convention, a kiadók hamarosan elkezdik küldözgetni nekünk lineupjaikat - elsőként a Buka Ent. szánta el magát a nemes lépésre.

Kedd délutáni nagy galériamánia

Bűn lenne kihagyni a mai galériafrissítést! Van benne Alone in the Dark, Enemy Territory, Ghost Recon, GTA, HL2, Hour of Victory, Tekken és még rengeteg más!

Dusk-12: Van képünk hozzá!

A Hellforces készítői által fejlesztett játék már egész biztosan feledésbe merült sokatok által. Most viszont újabb képek, és információk szivárogtak ki a cuccról.

GC 2006: Megérkeztek az első line-upok

Négy kiadó - 1C Company, Atari, Buka Entertainment, Cenega - küldte el listáját nekünk, melyen az idei Games Convention-ön kiállított játékaik szerepelnek.

Dusk-12: bejelentés, képek és lokál videó

A The Stalin Subway és a Hellforces készítője vadi új FPS-en dolgozik, mely első ránézésre a STALKER-re hajaz, közben meg azért mégsem.

E3 2006: Ízelítő a felhozatalból

Kaptunk egy kisebb ízelítőt az E3 felhozatalából. Eszerint lesz új Pacific Storm, Dave Mira BMX, Bomberman, Pac-Man, N-Gage és meg minden más egyéb.