Half-Life

A világ talán legmeghatározóbb FPS-e.

Kilőtt a Half-Life játékosszáma

A SteamDB statisztikájának történelme során soha nem játszottak ennyien a Valve 25 éves játékával, igaz, az adatok csak 2008-ig nyúlnak vissza. A rekordhoz egyértelműen hozzájárult az ingyenes hétvége és a kiadós frissítés.

Friss tartalmakkal és ingyenességgel ünneplik a Half-Life 25. évfordulóját

25 éves lett a legendás Half-Life széria legelső része, a Valve nyitócíme, és hogy ezt rendesen megünnepelje a cég nemcsak egy dokumentumfilmmel készültek nekünk, de ingyenesen le is lehet tölteni a játékot.

20 éves lett a Steam, ünnepeljünk akciókkal!

Bizony, már 20 éve velünk van a Valve webáruháza. 2003. szeptember 12-én indult útnak, és azóta a PC játékosok életének szerves részévé vált. Remek akciókkal vár minket most az áruház, hogy közösen ünnepeljük e jeles alkalmat.

Ray tracing modot kapott a Half-Life

Az idén 25 éves játék modját az készítette, aki hasonló frissítést alkotott az eredeti Doom és a Serious Sam első részére is. A mod ingyenes letölthető, de feltétele az alapjáték steames verziója

Továbbra sem érdemes várni a Half-Life 3-ra

Tyler McVicker, a Valve News Network szerkesztője egy friss videóban elárulta, hogy a Half-Life 3 továbbra is csak egy vágyálom marad a rajongók számára, a Valve ugyanis jelenleg teljesen más projektekre helyezi a hangsúlyt.

Lista készült a Valve törölt projektjeiről

Tegnap jelent meg Geoff Keighley interaktív könyve, amely a Half-Life: Alyx munkálataiba enged betekintést. Az anyag legérdekesebb része, hogy végigveszi a Valve azon projektjeit, amit a Half-Life 2: Episode Two óta töröltek.

Márciusig ingyenesek a Half-Life-játékok

A Half-Life: Alyx érkezéséig a Valve úgy döntött, hogy a franchise minden eddig címét ingyen játszhatják a rajongók. Ha a harmadik rész még nem is készül, legalább az Alyxig sem fogunk unatkozni!

Márciusban jön a VR-os Half-Life-játék?

Nem először csiripelik azt a madarak, hogy VR-játékként térhet vissza a Half-Life-sorozat, de most úgy tűnik, a Valve tényleg dolgozik valamin. A Half-Life: Alyx állítólag márciusban jelenik majd meg.

Vadonatúj előzetest kapott a Black Mesa: Xen

És hogy miért pont ma? A Half-Life első része 1998. november 19-én jelent meg PC-n, napra pontosan 20 évvel ezelőtt. A látványos előzetes mellé pedig újabb infók is érkeztek a megjelenés időpontjáról.

VR-os Half-Life-előzményen dolgozik a Valve?

Az Upload VR belsős információkra és kiszivárgott fotókra alapozva arról ír, hogy a Valve állítólag egy teljesen új VR-szemüvegen dolgozik. Ráadásul a csapat egy új Half-Life-játékot is fejleszt, kizárólag VR-ra.