Tenchu Z

2007. június 29-én megjelenő, akció elemekkel színesített, japán stílusú, ninjás akciójáték a From Software-től és a Microsoft-tól. A cucc csak és kizárólag Xbox 360 konzolokra jelenik meg.
Típus: Akció, Kaland

Visszatérhet a Tenchu-széria?

Hosszú ideje már csak a kispadon üldögél a Tenchu-franchise, azonban az Acquire fejlesztőcsapat vezetője, Endo Takuma ennek ellenére továbbra sem mondott le a lopakodós sorozat feltámasztásáról.

Tenchu Z

A Tenchu Z-t az amerikai IGN magazin 5.2 pontra értékelte, a Gamespot 4.9-et adott neki, míg a Team Xbox csapata 6.1-et. A legkritikusabb az Eurogamer volt, meglátásuk szerint mindössze 3 pontot érdemel a maximális 10-ből. Senki nem szereti a ninjákat? Vagy tényleg ilyen pocsék lenne a játék? Ennek muszáj utánanézni!

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a hét játékmegjelenéseit összegző listánk: érkezik a Fantastic Four második részének adaptációja, a PSP-s Rainbow Six: Vegas és az új Tenchu Z is.

Több mint háromszáz friss kép a galériában

Kiadós galériafrissítéssel indítjuk a nyári szünetet: lesz itt többek között Age of Conan, Condemned 2, FIFA 08, Halo Wars, Mass Effect és Witcher is.

Shadowrun, Vampire Rain és Tenchu Z demók

Kellemes meglepetés érte azon ifjoncokat, akik tegnap délután bekapcsolták az Xbox 360 konzoljaikat. A Live-ra egyszerre három szuper játék demója is felkerült!