Mirror's Edge (original)

Új FPS a Battlefield-játékot készítő Digital Illusions-tól: a srácok új munkája PS3 és X360 mellett PC-re is meg fog jelenni.
1679417980

Battlefieldeket és a Mirror's Edge-et is törli a boltokból az EA

A játékokat törlik a digitális áruházakból, azokat megvásárolni nem lehet majd, illetve az online funkciókat is lekapcsolják. Az offline játékmódok és az egyjátékos elemek továbbra is játszhatóak maradnak.
1666099800

Az EA hamarosan lekapcsolja számos játék online részét

Az EA nem finomkodik, hamarosan egy tucatnyi régebbi játékának szünteti meg az online funkcióit, így érdemes sietnünk, ha játszani szeretnénk még velük.
1478700000

Új játékokkal bővült az EA Access

Ahogy azt az Electronic Arts korábban megerősítette, ma további kettő, holnap pedig egy újabb játékkal bővíti az EA Access Vaultját, így ha előfizető vagy, érdemes lehet belesni.
1472104800

Íme, a Games with Gold szeptemberi ajándékai!

Tegnap lehullt a lepel a Games with Gold szeptemberi kínálatáról, ami ezúttal megint elég impozánsra sikeredett. Kapunk Forza Horizont, Mirror's Edge-et és egy Assassin's Creed-játékot is.
1417894171

Ingyen EA-játékok a PSN-en

A PlayStation huszadik születésnapja alkalmából az Electronic Arts egy igazán nagylelkű ajánlattal lepi meg rajongóit. Három játékuk ugyanis most ingyen tölthető a PlayStation Networkön keresztül.
1377422456

Óriási siker az EA-s Humble Bundle

Rekorder az EA-s Humble Bundle, az akció keretében még sosem volt olyan csomag, ami ennyi pénzt hozott volna a konyhára. Mondjuk érthető, a kiadó masszív anyaggal kedveskedett a vásárlóknak!
1376553630

EA-s klasszikusokkal hódít az új Humble Bundle

Sokkoló összeállítással kedveskedtek a Humble Bundle atyjai. Olyan origines címekre tehetjük rá a mancsunkat fillérekért, mint a Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise, vagy épp a Mirror's Edge.
1372147200

2,5 millió példány ment el a Mirror's Edge-ből

Az EA szerint 2,5 millió példányt adtak el az eredeti Mirror's Edge-ből, és bár mindig akartak új részt csinálni hozzá, hosszas kísérletezés után olyan koncepciót álmodtak meg, ami csak next-gen konzolokon működik.
1353502800

A DICE nem akar Battlefield-gyár lenni

Hiába négyéves a DICE legutóbbi olyan projektje, aminek a nevében nem szerepelt a Battlefield szó, a fejlesztőcég meggyőződése szerint a csapat nem Battlefield-gyár, és különben is vannak olyan készülőfélben lévő játékaik, amik nem köthetők a háborús FPS-hez.
1299159019

EA: vissza fogjuk hozni a Mirrors Edge-et

Legutóbbi hírünk a Mirrors Edge 2 kapcsán azt volt, hogy a fejlesztés szünetel, ám az Frank Gibeau, EA-főnök szerint a frencsájz nagyon is életben van, és meg fogják találni a módját, hogy visszahozzák a köztudatba. Szóval a mandulaszemű Faith-t nem kell temetni.