Mirror's Edge (original)

Új FPS a Battlefield-játékot készítő Digital Illusions-tól: a srácok új munkája PS3 és X360 mellett PC-re is meg fog jelenni.

Új játékokkal bővült az EA Access

Ahogy azt az Electronic Arts korábban megerősítette, ma további kettő, holnap pedig egy újabb játékkal bővíti az EA Access Vaultját, így ha előfizető vagy, érdemes lehet belesni.

Íme, a Games with Gold szeptemberi ajándékai!

Tegnap lehullt a lepel a Games with Gold szeptemberi kínálatáról, ami ezúttal megint elég impozánsra sikeredett. Kapunk Forza Horizont, Mirror's Edge-et és egy Assassin's Creed-játékot is.

Ingyen EA-játékok a PSN-en

A PlayStation huszadik születésnapja alkalmából az Electronic Arts egy igazán nagylelkű ajánlattal lepi meg rajongóit. Három játékuk ugyanis most ingyen tölthető a PlayStation Networkön keresztül.

Óriási siker az EA-s Humble Bundle

Rekorder az EA-s Humble Bundle, az akció keretében még sosem volt olyan csomag, ami ennyi pénzt hozott volna a konyhára. Mondjuk érthető, a kiadó masszív anyaggal kedveskedett a vásárlóknak!

EA-s klasszikusokkal hódít az új Humble Bundle

Sokkoló összeállítással kedveskedtek a Humble Bundle atyjai. Olyan origines címekre tehetjük rá a mancsunkat fillérekért, mint a Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise, vagy épp a Mirror's Edge.

2,5 millió példány ment el a Mirror's Edge-ből

Az EA szerint 2,5 millió példányt adtak el az eredeti Mirror's Edge-ből, és bár mindig akartak új részt csinálni hozzá, hosszas kísérletezés után olyan koncepciót álmodtak meg, ami csak next-gen konzolokon működik.

A DICE nem akar Battlefield-gyár lenni

Hiába négyéves a DICE legutóbbi olyan projektje, aminek a nevében nem szerepelt a Battlefield szó, a fejlesztőcég meggyőződése szerint a csapat nem Battlefield-gyár, és különben is vannak olyan készülőfélben lévő játékaik, amik nem köthetők a háborús FPS-hez.

EA: vissza fogjuk hozni a Mirrors Edge-et

Legutóbbi hírünk a Mirrors Edge 2 kapcsán azt volt, hogy a fejlesztés szünetel, ám az Frank Gibeau, EA-főnök szerint a frencsájz nagyon is életben van, és meg fogják találni a módját, hogy visszahozzák a köztudatba. Szóval a mandulaszemű Faith-t nem kell temetni.

Ilyen lett volna Steven Spielberg új játéka

Nemrég olvashattunk róla, hogy Steven Spielberg legújabb projektjét, az LMNO-t lelőtte az Electronic Arts, most pedig a 1UP munkatársai utánajártak annak, hogy miről maradtunk így le. Nem, a korábbi pletykák nem voltak igazak, mert ez nem második világháborús játék volt. Nagyon nem.

iPhone-ra is megjelenik a Mirror's Edge

A rajongóknak biztosan örömteli hír, hogy egy Mirror's Edge már biztosan megjelenik jövőre, noha a napokban a második rész is hallatott magáról.