Armored Core: For Answer

Az Armored Core legújabb része kizárólag PS3-ra és X360-ra készül, megjelenése 2008 szeptemberében várható.

Frissítve: Armored Core-t teasel a From Software?

Igen-igen, így a The Game Awards közeledésével valóban megszaporodtak a játékbejelentésekkel kapcsolatos pletykák, mi is csak úgy kapkodjuk a fejünket. Most épp az új Armored Core kapcsán érkeztek hírek.

A jövő heti játékmegjelenések

Újfent izgalmas hétnek nézünk elébe: jön a Star Wars: The Force Unleashed, a szinkronos Crysis Warhead, a Warhammer Online és a Pure is.

Szombat reggeli videóözön húsz új előzetessel

Változatosra sikerült a mai felhozatal, hiszen a húsz új videó tizenöt különböző címhez jelent meg, melyek között olyanok is feltűnnek, mint a FEAR 2: Project Origin.

Újabb friss képek landoltak a galériában

Mai felhozatalunkban van Armored Core, FIFA, Mortal Kombat, PixelJunk, Ratchet & Clank, STALKER, Wipeout és Worldshift. Kellemes böngészést!

Kedd reggeli galériafrissítés több száz képpel

Alaposan rákészülünk a héten megrendezendő Games Conventionre, hiszen a képfelhozatal már most remek, bőséges, és tele van jobbnál-jobb címekkel.

Kedd esti galériafrissítés

Közel négyszáz új kép került galériánkba olyan címek képviseletével, mint az Armored Core for Answer, a Lego Batman, a Red Faction: Guerilla vagy a World of Warcraft.

Armored Core: For Answer - premier trailer

Megtekinthető a legújabb Armored Core játék, a Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készülő For Answer első mozgóképes anyaga. Lessétek meg!

Készül az Armored Core sorozat új része

A japán Famitsu magazinban friss képek és információk láttak napvilágot az Armored Core széria legújabb részéről, a PS3-ra és X360-ra készülő For Answerről.