N3II: Ninety-Nine Nights

Az Xbox 360 exkluzív Ninety Nine Nights folytatása. Hatalmas csaták, hajnalig tartó kardozás, és persze utánozhatatlan fantasy hangulat - ez az N3!

N3II: Ninety-Nine Nights teszt

A Ninety Nine Nights II egy kifejezetten érdekes játék. Látszólag megvan benne minden, ami egy jó hack and slash címhez kell, és mégis sikerül elsüllyednie a legrosszabbak között. Tipikus példája annak, amikor hiába használjuk a legtutibb összetevőket, ha azok mindegyike rohadt, akkor a végeredmény sem lesz valami finom. És az új Ninety Nine Nights egyáltalán nem finom.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten is lesz egy-két érdekesebb megjelenés: jön a Singularity, a LEGO Harry Potter, az új Sniper, a Sin & Punishment folytatása és a Last Airbender adaptációja is.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

Mozgásban a Ninety-Nine Nights II

A Ninety-Nine Nights II késésben van, a játéknak tavasszal kellett volna megjelennie, mégsincs sehol. Most is csak egy gameplay videót kaptunk róla, az viszont jól fest.

Ninety-Nine Nights II képlopatok, co-op mód

A Konami Xbox-exkluzív játékát ezúttal a Feelplus fejleszti, s ígéretük szerint nem csak grafikában, de játékmenetben is sokat fejlesztenek az elődön.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Alpha Protocol, a Crysis 2, az új Castlevania, a House M.D. és a Ninety Nine Nights 2.

Újabb képek landoltak a galériában

Heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint az Age of Conan, az Aliens vs. Predator, a Prince of Persia, a The Secret World vagy a Ninety Nine Nights 2.

Ninety Nine Nights 2 - az első jó minőségű látnivalók

Az eddigi újságscanek után végre tíz jó minőségű képet is kaptunk a Q Entertainment Xbox 360-ra készülő játékából, a Ninety Nine Nights 2-ről.

Még idén megjelenhet a Ninety Nine Nights 2

A tavalyi Tokyo Game Show keretében leleplezett a Ninety Nine Nights folytatásról ugyan még mindig nem tudunk semmit, de állítólag még idén megjelenhet Japánban.