Banjo-Kazooie

A N64-es remekművet az újgenerációs rész kapcsán Xbox Live Arcade-re is kihozta a Microsoft.

A nyilvános kivégzéstől a lelkifröccsig – a csalók legötletesebb büntetései a játékokban

Vetkőzés helyett felrobbanó Lara, átvert trükközők és a tehénbőr-nepperkedés árnyoldalai: néha határozottan megéri tisztességesnek maradni.

A Switch Online-ra tart a Banjo-Kazooie

Újra meghódítja a Nintendo konzolját a medve és a kazuár. A japán konzolgyártó bejelentette, hogy a Banjo-Kazooie lesz a Nintendo Switch Online + Expansion Pack előfizetésének legújabb nagy dobása.

A Banjo-Kazooie is a Switch Online-ra tart

Hamarosan újabb klasszikussal bővül a Nintendo Switch Online bővített előfizetési csomagja, januárban ugyanis a Nintendo 64 meghatározó játéka, az időközben Microsoft-tulajdonba került Banjo-Kazooie is bekerül a felhozatalba.

Visszafelé kompatibilis címek érkeztek az xCloudba

A Microsoft szerint rengeteg játékos kérte tőlük, hogy az első generációs Xbox és az Xbox 360 címei is játszhatóak legyenek az xCloud segítségével: a minap meg is érkeztek a szolgáltatásba az első visszafelé kompatibilis címek.

E3 2015: Xbox One-os Rare-kollekció érkezik?

A legfrissebb pletykák szerint egy Rare-kollekciót is bemutatnak majd a ma esti Microsoft-konferencián, a Kotaku több forrásból is úgy értesült, hogy a redmondiak ezzel a csomaggal ünnepelnék a csapat harmincadik szülinapját.

E3 2015: Bejelentésre készül a Rare

Gyakorlatilag biztos, hogy az idei E3-on bemutatkozik a Rare legújabb játéka, és ami talán még fontosabb infó: ezúttal jó eséllyel nem kinectes anyagon dolgozik a számos klasszikust jegyző stúdió.

Spirituális utódot kap a Banjo-Kazooie

Ha már az elmúlt években nélkülöznünk kellett a minőségi Rare-játékokat, akkor a stúdió korábbi alkalmazottai megoldják ezt a problémát. A Playtonic Games ugyanis egy Banjo-Kazooie szellemi örökösön dolgozik.

Hatalmas év lesz az idei a Rare számára

Az elmúlt években ugyan semmi maradandót nem alkotott a szebb éveket is megélt brit stúdió, a Rare, de a csapat zeneszerzője, Robin Beanland szerint az idei esztendő igazán hatalmas és izgalmas lesz számukra.

E3 2013: Kiszivárgott az Xbox One felhozatala?

Egy állítólagos bennfentes forrás megszellőztette az E3-as Microsoft konferencia játékfelhozatalát. Az Xbox One-re megjelenő címek listája impozáns: lesz itt Dead Rising 3, Beyond Good & Evil és, Killer Instinct is.

Következő generációra készül a Rare is

Talán nem véletlen, hogy a Microsoft két nagy stúdiója, a Lionhead és a Rare is ezerrel keres embereket a következő generációs projektekhez. Az egykor hardcore játékairól híres brit stúdió talán végre képes lesz kimászni a Kinect Sports-féle casual gödörből.