Stargate SG-1: The Alliance

A méltán híres televíziós sorozat játék adaptációja.
Típus: Akció, Sci-Fi

Ismét kukában landolt a Stargate SG-1

Az MGM egyik embere értesítette pár nappal ezelőtt a világsajtót, hogy a cég vezetői ismét törölték a Stargate SG-1: The Alliance játék fejlesztéseit.

Mégis elkészül a Stargate SG-1?

Tavaly augusztusban sokkolta a közönséget a hír, mely szerint az ígéretesnek tűnő Stargate SG-1: The Alliance című játék fejlesztését leállította kiadója, a JoWood.

Mentsük meg a Stargate SG-1-et

Ismét nagy a kavalkád a Stargate SG-1: The Alliance körül. A Perpection jelentéséből megtudtuk, hogy az MGM megint leállította a fejlesztéseket.

UPDATE:Esti képdömping

Ma este is érkezett pár finom, ropogós kép a galériánkba, melyek között találni pár gyöngyszemet.

Stargate SG-1-Törölve!

A mai nap folyamán a JoWooD Productions közzé tett egy közleményt, amiben közlik, hogy a Stargate játékadaptációjánk fejlesztését leállították.

SG-1 szépségek

O'Neil ezredes és csapata a CSK-1 ezúttal nem a tévé kérpenyőjén kíván hódítani, hanem monitorunkon keresztül küldi más világra a gonosz goa'uldokat.

Stargate:Alliance képség

JoWooD és az SG-1 csapatának szövetsége úgylátszik gyümölcsöző lesz, mert ezeket a képeket elnézve csorogni fog a nyálunk...

Stargate:Alliance képségek

Megannyi kép után mikor kapunk már kézbe egy játszható demót? Gondolom mindenki ezt a kérdést teszi fel magának, mikor újabb képeket lát meg a Stargate:Alliance játékról

Stargate SG-1: The Alliance

Gondolom senkinek nem kell bemutatnom az SG-1 csapatát, akik mind a mozikban, mind a TV képernyőkön hatalmas sikert arattak szerte a világon.