SpongeBobs Truth or Square

Megérkezett a sokadik akciójáték SpongyaBob főszereplésével - megjelent PSP-re, Wii-re, DS-re és X360-ra.
1645725420

Frissítve: Íme, a márciusi Games with Gold-játékok

A Dealabsben lehet bízni, ha az ajándékjátékok szivárogtatásáról van szó, most például a Games with Gold márciusi játékairól hullott a lepel idő előtt. Lássuk hát, hogyan fest a következő hónap felhozatala!
1287480586

Újra bezsebelte a Spongyabob jogokat a THQ

Örömhír az egész világ minden egyes lakója számára, hogy a fantasztikus Spongyabob jogai ismét a THQ-hoz kerültek - legalábbis ami a játékokat illeti. A kiadó tehát folytathatja a lassan nyolc éve megkezdett tevékenységét, és készítheti a szivacsos játékait.
1260831600

SpongeBobs Truth or Square

A Super Mario, a Donkey Kong és a Croc 2 színvonalával sokáig egyetlen cím sem ért fel, talán egyedül a LEGO sorozat volt az, ami a sok rettenetes animációs-film feldolgozás árnyékában tudott egy kis minőséget vinni a gyerekjátékok világába. Sokáig nem tudtam, hogy most én öregedtem meg, vagy tényleg ennyire rossz-e a helyzet, de most itt az új Spongyabob, és kiderült: nem lehetetlen igényesnek lenni a műfajban!
1256577180

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, megjelenik többek között az új GTA IV kiegészítő, a Tekken 6, a Forza Motorsport 3, a DJ Hero és a soron következő Painkiller is.