Devil's Third PC, WIIU

Tomonobu Itagaki, a Ninja Gaiden atyjának játéka, mely brutális, véres és a sima lövöldözésen kívül a közelharcra is nagy hangsúlyt fektet. Befigyel a Kesser-szindróma is.
1610989380

Tomonobu Itagaki új fejlesztőstúdiót alapított

A Dead or Alive- és a modern Ninja Gaiden-játékok atyja, Tomonobu Itagaki tanítással töltötte az elmúlt éveket, most azonban készen áll a visszatérésre, és ismét játékot fejlesztene. Ennek apropóján alapított is egy új csapatot.
1466690400

Devil’s Third - év végén leállnak a szerverek

A Nintendo egy frissen kiadott közleményben megerősítette, december végén leállítják a nem túl jól sikerült Devil's Third multiplayer szekcióját. A döntés a nyugati régiót is érinti.
1440768180

Devil's Third teszt

Lövöd a teherautó ponyváját, aztán az egész felrobban. De a ponyva nem ég el. Tomonobu Itagaki szerint a Devil’s Third a legjobb akciójáték, ami valaha készült, egy úttörő mű, melyet mindenkinek át kell élnie.
1440428400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalos: véget ért az uborkaszezon, ezen a héten már egy raklapnyi olyan játék érkezik, amely érdemes lehet a figyelmetekre. Mindegy, milyen platformon játszol, akad majd egy-két érdekesség!
1438794043

GC 2015: Íme, a Devil's Third launch trailere

Nagy eséllyel a Gamescom miatt adta ki ilyen hamar a Nintendo a Devil's Third launch trailerét. Itagaki mester játékának a megjelenéséig még több mint két hét van hátra, de az előzetes kicsit enyhít a várakozáson.
1437555263

Frissítve: PC-re is megjelenik a Devil's Third multija

Már februárban feltűntek a Steam adatbázisában a Devil's Third Online-ra utaló jelek, s most a Valhalla Game Studios hivatalosan is bejelentette, hogy a korábban Wii U-exkluzív cím többjátékos módja PC-n is napvilágot lát.
1437206401

Devil's Third részletek Itakagitól

A Valhalla Game Studios hosszas hallgatás után nemrég tért vissza a köztudatba, és mint ismert, Itagaki legújabb játéka kizárólag Wii U-ra fog megjelenni. Most pont tőle tudhatunk meg főbb részleteket az akciójátékról.
1436976050

Tizenkét perc a Devil's Third társaságában

A hosszú csend után végre tisztességes gameplayt kaptunk Itagaki mester régivonalas akciójátékáról, a Wii U-exkluzív Devil's Thirdről. Már csak egy hónap van hátra a megjelenésig, így ez a videó vízválasztó lehet.
1433930418

E3 2015: Tíz percig mozog a Devil’s Third

Hamarosan révbe ér Tomonobu Itagaki Wii U-s akciójátéka, a Devil's Third. A mester most tíz percen át demózza a véglegeshez közeli verziót. Japánban augusztusban érkezik a cím, reméljük, a nyugati premier sincs messze.
1416754839

Simán halad a Devil's Third fejlesztése

A júniusi E3 óta nem hallottunk Tomonobu Itagaki Wii U-exkluzív akciójátékáról, ám a Valhalla Games fejese a minap megerősítette, hogy a fejlesztés simán megy és 2015 folyamán megjelenhet a Devil's Third.