Warrior's Lair PS3, Vita

Diablo-klón érkezik kizárólag a PlayStation Vitára és PS3-ra - a játékot közösségi funkciókkal is felvértezik majd.
Típus: Akció, RPG

Elkaszálták a Warrior’s Lairt

A korábban Ruin címet viselő, PS3-ra és Vitára bejelentett szerepjátékot törölték. Az alkotás még a 2011-es E3-on mutatkozott be, a fejlesztés nem ment simán, aminek meg is lett a böjtje: már soha nem játszhatunk vele.

A Warrior's Lair köszöni szépen, jól van

A korábban Ruin címet viselő Diablo-klón továbbra is fejlesztés alatt van, nem voltak igazak a múlt héten felreppent pletykák, miszerint a játékot törölték volna. Arról van szó, hogy a Vitára és PS3-ra érkező akció-RPG csupán fejlesztőcsapatot váltott - erősítette meg a Sony.

E3 2011: Bemutatták a legújabb Vita-játékokat

Ahogy arról már beszámoltunk, a Sony legújabb kézikonzolja PlayStation Vita néven kerül majd forgalomba az idei év végén, ráadásul viszonylag megfizethető áron. Minden látványos fícsör ellenére, a lényeg mégis a játékokon lesz: a Sony szerint 80 játék készül a Vita-ra, ezek közül többet be is mutatott.

E3 2011: Sony sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Sony ugyan gigászi showt tartott, ebből a lényegi rész jóval kevesebbet tett ki. A japánok legnagyobb szenzációja minden bizonnyal az NGP volt: az új konzolról kiderült, hogy a végleges neve PlayStation Vita lesz, és már idén meg fog jelenni, 250-300 eurós áron. Liveblog összefoglaló, itt.