Ultimate Marvel vs. Capcom 3 PS3, Vita, X360

A Capcom elkészíti a Marvel vs. Capcom 3 kibővített verzióját, melyben számos új harcos és néhány játékmenetbeli finomítás várható.
1488783600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az eseménydús március. A héten Bolíviába megyünk, hogy felszámoljuk a Santa Blanca drogkartell tevékenységét, majd androidok oldalán szállunk harcba, hogy megmenekítsük a bolygónkat a hódító gépektől.
1484985605

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 - bővül a platformlista

PlayStation 4-re már tavaly év vége óta elérhető az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 ráncfelvarráson átesett verziója, a PC-seknek és az Xbox One-osoknak pedig márciusig kell várniuk rá. Mondjuk a napra pontos dátumot.
1329755400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1323177626

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 teszt

Leleményes, pénztárcára érzékeny játékosok jobb esetben várnak a bővített kiadásokra, ha olyan kiadó termékeire fáj a foguk, mint a Capcom. Mert hasonlóan a Street Fighter IV-hez, a népszerű képregény-univerzum és a kiadó játékainak hőseit összeeresztő Marvel vs. Capcom 3 is kapott egy polírozott, Ultimate kiadást.
1321426800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!
1321349189

Itt az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 intrója

A Capcom ránk szabadított egy közel hatperces filmes trailert az Ultimate Marvel vs. Capcom 3-ból, amely voltaképpen a játék intrójaként szolgál. A két népszerű univerzum harcosait immáron harmadízben összeeresztő bunyós cím a hét végén landol a boltok polcain.
1318924848

Újabb Ultimate Marvel vs. Capcom 3 előzetesek

Egyenesen a New York-i Comic-Conról szállítjuk a Marvel vs. Capcom 3 bővített változatából származó kedvcsinálókat - minél többet látjuk mozgásban a bunyós címet, annál inkább tetszik nekünk. Igazán pazar a harcosfelhozatal, a két univerzum legjobb karakterei esnek egymásnak.
1318582849

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 - két új harcos

A japán kiadó jó szokásához híven nem elégszik meg kedvenc bunyós játékuk alapkiadásával, inkább egy felturbózott Ultimate változattal kedveskedik a vérbeli rajongóknak, amiben ráadásul a játékmechanika is finomodott, vagy durvább lett - döntse el mindenki maga!
1314259233

GC 2011: Negyedóra az új Marvel vs. Capcomból

Nyár elején robbant a hír, miszerint a Marvel vs. Capcom 3 sem marad "bővített, rendezői változat" nélkül, új mozdulatokkal és karakterekkel, még hívogatóbb formában tér vissza a cím. A múlt héten a GamesComon is helyet kapott a produktum, két új harcos mindennapjaiba tekinthetünk most bele.