Tabula Rasa

Izgalmas MMORPG a szakmában már veteránnak számító Richard Gariottól - a fő hangsúlyt a lőfegyverek kapják ezúttal.

Tabula Rasa - Elérkezett a vég

A koreai NCsoft által fejlesztett MMO elérkezett az utolsó naphoz, hamarosan egy hatalmas összecsapás kezdődik az emberek és az ellenség között.

Tabula Rasa: Ingyenes MMO immáron

Immáron ingyenesen letölthető és játszható Richard Garriot remek, ám mégis anyagi bukással végződő játéka. Itt az idő, hogy mindenki kipróbálja, milyen is egy sci-fi MMO világ.

Jövőre leállítják a Tabula Rasa szervereit

A Richard Garriot nevével fémjelzett sci-fi MMO sohasem volt sikeresnek mondható, de úgy tűnik, elérte a mélypontot: jövőre leállítják a játék szervereit.

Richard Garriot elhagyja az NCsoft csapatát

A Tabula Rasa univerzumának megalkotója, aki nem rég tért vissza űrbéli kalandjáról, elhagyja a játékot kiadó NCsoft csapatát és új kalandokat keres.

Tabula Rasa - hamarosan belső nézetből

A Richard Garriot nevével fémjelzett MMORPG hamarosan egy hatalmas vérfrissítést kap, amely után belső nézetet is használhatunk a hatalmas ütközetek során.

Visszatért az űrből Richard Garriott

Közel két hetet töltött az űrben az Ultima szerepjátékok és a Tabula Rasa atyja, Richard Garriott: a kiruccanás harminc millió dollárjába fájt a mesternek.

Kedd esti galériafrissítés

Közel négyszáz új kép került galériánkba olyan címek képviseletével, mint az Armored Core for Answer, a Lego Batman, a Red Faction: Guerilla vagy a World of Warcraft.

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

A jövő heti játékmegjelenések

Végre itt az őszi szünet, felmerülhet a kérdés, hogy mivel töltsük az időt? Hellgate: London, The Witcher, Timeshift, Simpsons - s ez még csak töredéke a felhozatalnak!