Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!
1709051400

A Black Flaghez térnek vissza a Skull and Bones-ban csalódott játékosok

A több mint tíz éves Assassin's Creed játék, aminek alapján eredetileg elindult a Ubisoft live-service játékának fejlesztése, most reneszánszát éli, és bár adatokkal csak a Steam szolgál, nem kizárt, hogy más platformokon is hasonló a helyzet.
1705680000

Készül a felújított Assassin’s Creed IV

Nagyon úgy néz ki, hogy az egyik leghíresebb és legjobb kritikai fogadtatásban részesült Assassin’s Creed-játékot felújítják, sőt elméletileg már tavaly szeptemberben elkezdődtek a munkálatok rajta.
1698681618

Már 34 millió játékosnál jár az Assassin’s Creed IV: Black Flag

Még mindig nagyon odavannak a játékosok a kalózkodás aranykorában játszódó Assassin's Creedért, hiába jelent meg azóta jó pár epizód, újabb mérföldkövet ért el a Black Flag.
1688220008

Állítólag már készül az Assassin's Creed IV: Black Flag remake-je

Lapértesülések szerint hamarosan újra hajóra szállhatunk és kalózkodhatunk, hiszen a Ubisoft remake-eli a frencsájz egyik legsikeresebb darabját, az Assassin's Creed IV: Black Flaget.
1676098800

Elhagyta a Ubisoftot az Assassin's Creed IV: Black Flag és az Origins kreatív direktora

Jean Guesdon az elmúlt 17 évet a Ubisoft Montréal csapatánál töltötte, idén azonban új vizekre evez az Assassin's Creed IV: Black Flag és az Origins kapcsán ismert fejlesztő.
1657732800

Ezek a Game Catalog-játékok érkeznek a PlayStation Plusba júliusban

A megújult PlayStation Plus szolgáltatás Premium- és Extra-előfizetőinek szól a legújabb bővítés, amelynek listájában megtaláljuk a Strayt, a Marvel's Avengerst és néhány Assassin's Creedet is.
1657279569

Kiszivárogtak a PS Plus Extra és Premium júliusi játékai

A ResetEra fórumon bukkant fel egy lista, amely állítólag azon játékokat tartalmazza, melyek júliusban bekerülnek a PS Plus Extra- és a PS Plus Premium-előfizetések játékkönyvtárába.
1636801200

Visszatért az Assassin's Creed narratív igazgatója

Az Assassin's Creed-játékok írója és a Valhalla narratív igazgatója, Darby McDevitt idén tavasszal távozott a Ubisofttól. Az elmúlt hónapokat azonban vehetjük egy hosszú vakációnak is, az úriember ugyanis visszatért a stúdióhoz.
1616842800

Távozott az Assassin's Creed narratív igazgatója

Elhagyta a Ubisoftot az Assassin's Creed-játékok írói csapatának egyik első számú embere, Darby McDevitt. Az úriember több mint egy évtizeden át dolgozott a montreali stúdióban a széria számos epizódján.
1575270000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a december, hamarosan búcsút mondhatunk az évnek és az évtizednek, de még most is érkeznek olyan játékok, amelyek jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt. Számos új cím és pár újramelegített klasszikus vár ránk ezen a héten.