Pac-Man and the Ghostly Adventures 3DS, PC, PS3, WIIU, X360

Szóval az úgy volt, hogy a Disney rajzfilmsorozatot csinált a Pac-Man alapján, és aztán jött ez a játék...
Típus: Akció, Kaland

Pac-Man-kiadás érkezik a Monopolyból

A Pac-Man negyvenedik születésnapjára egy spéci Monopoly-kiadással hangol a Hasbro. A fő ékessége egy mini játéktermi gép lesz, aminek természetesen kulcsszerepe van a játékban.

Mostantól bárki beleteheti Pac-Mant a játékába

Érdekes húzással rukkolt elő a Bandai Namco: a kiadó néhány népszerű karakterét szabadon felhasználhatóvá teszi a japán fejlesztőcégek számára, így Pac-Man elméletileg bármelyik japán címbe bekerülhet majd.

Brit toplista: élen nyitott a South Park

Tarolt a brit toplistán a South Park: The Stick of Truth, a játék rögtön az első helyen nyitott, és így az új Thiefet is kiverte a nyeregből. A hét másik újonca egy Pac-Man-játék volt, de az nem fért be a legjobbak közé.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két Nagyon Fontos Megjelenésünk is lesz a héten, elvégre a napokban érkezik a Battlefield és az Assassin's Creed negyedik része is. Lassan befordulunk a boltokba kerülő játékok szempontjából is kritikus ünnepi szezonba.

Jön a Pac-Man and the Ghostly Adventures

Nekem teljesen kimaradt: tudtátok, hogy animációs tévésorozatot csinálnak a Pac-Man alapján? Most már tudjátok, sőt azt is hozzátesszük a sztorihoz, hogy ősszel jön a játékváltozata.