H-Hour: World's Elite PC

Szellemi örököst csinálnának a SOCOM-nak.
1432101605

Elérhető az H-Hour: World’s Elite korai verziója

A SOF Studios kiadta az H-Hour: World’s Elite korai hozzáférésű verzióját a Steamen. A SOCOM szellemi örökösének kikiáltott csapatalapú taktikai shooter le sem tagadhatja a gyökereit, bár még gyerekcipőben jár.
1428148835

Ilyen lesz a H-Hour: World’s Elite

A SOCOM szellemi utódja már évek óta készül, a munkálatokat az nehezíti, hogy a srácok időközben átváltottak az Unreal Engine 4-re. A fejlesztők most két új gameplay videót adtak ki az H-Hour: World’s Elite-ről.
1398777609

Gameplay videón az H-Hour: World's Elite

Három percen át mozog a SOF Studios által fejlesztett H-Hour: World's Elite, amit a SOCOM-sorozat szellemi örökösének kiáltottak ki a srácok. Mondjuk minden joguk megvan rá, hiszen maguk is SOCOM-fejlesztők voltak.
1389198607

Először mozog a H-Hour: World’s Elite

A SOCOM-sorozat szellemi örökösének ígérkezik a H-Hour: World’s Elite, elvégre ugyanazok a fejlesztők dolgoznak rajta, és a recept is szinte ugyanaz lesz. Nézzünk bele a korai változatba!
1386342000

H-Hour: World's Elite - itt az első kép

A SOCOM egykori fejlesztőiből verbuvált SOF Studios gőzerővel dolgozik az H-Hour: World's Elite-en, ma pedig befutott róla az első ingame kép is. Persze korántsem a végleges verziót sikerült lekapni, de már ez is valami...
1370786400

H-Hour: World's Elite - a SOCOM szellemi örököse

David Sears annak idején a SOCOM-széria munkálatait terelgette, az utóbbi években pedig a Ubisoftnál dolgozott a Rainbow Six új részén. Most független projektbe vágott bele, a SOCOM szellemi örökösének szánt H-Hourba.