Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes Mobil, PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

Új felvonással jelentkezik a Disney Infinity, amiben a főszerepet a Marvel-hősök kapják.
Típus: Akció

Ennyi volt: lelőtték a Disney Infinity-sorozatot

A Disney bejelentette, hogy elkaszálja a Disney Infinity-sorozatot, egyúttal pedig kiszáll a konzolos játékfejlesztésből. A saját embereit elküldi, ezentúl csak külsősök segítségével készülnek a Disney-adaptációk.

E3 2016: Gyarapodott a hiányzók névsora

Az Electronic Arts és az Activision után újabb két cég jelentette be, hogy nem lesz ott az idei E3-on. Ők persze kevesebb embernek fognak hiányozni, de ez a rajongókat valószínűleg nem vigasztalja.

Disney Infinity 3.0 - kiszivárogtak a karakterek

Ugyan a Disney hivatalosan még nem leplezte le a Disney Infinity 3.0-t, az egyik kínai webáruház, a Taobao honlapján már felbukkantak a majdani megvásárolható karakterek, köztük olyanok, mint Mickey egér.

A Skylanders nyomába ered a LEGO-sorozat?

Szaftos pletyka érkezett az imént, úgy hírlik, a Warner Bros. megirigyelte az Activision-féle Skylanders és a Disney Infinity sikerét, és a LEGO-játékokkal ő is be szeretne törni erre a piacra.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes teszt

A Skylanders valami olyat tett a gyerekjátékok világában, mint nem sokan előtte. Újított. Képes volt elhozni egy játékot, amiért a szülők ötszörös árat fizetnek, és ezen a kitaposott úton halad a Disney is.

Amerikai toplista: továbbra is élen a PS4

Megérkeztek az NPD szeptemberi eladási adatai és úgy tűnik, Michael Pachter jóslata ellenére nem történt meglepetés és a PS4 továbbra is vezeti a konzoleladásokat.

PC-n free-to-play lett a marveles Disney Infinity

A Disney gondolt egy nagyot és PC-n ingyenessé tette a Disney Infinity: Marvel Super Heroes alapverzióját, amely csak három játszható karaktert tartalmaz. A többi hősért egyenként hat dollárt kell leszurkolnunk.

Brit toplista: a FIFA 15 legyőzte a Destinyt

A brit legalább olyan focinemzet, mint a magyar, ami meg is látszik az eladásokon. A Bungie sci-fi shooterének egyeduralma megtört, a FIFA 15 átvette a vezetést, hovatovább jobban nyitott, mint a tavalyi rész.

Brit toplista: még mindig a Destiny az első

Habár több új játék is megjelent a múlt héten, és ezek ráadásul jól is szerepeltek, a Destinyt nem tudták megszorongatni az Egyesült Királyságban. Így megint a Bungie FPS-e vezeti a brit toplistát.