Tony Hawk's Pro Skater 2 MAC, Mobil, PC, XBOX

Legendás gördeszkás játék, amihez maga Tony Hawk adta a nevét!

Hivatalos: a Vicarious Visions beolvadt a Blizzardba

Lezárult egy korszak a Vicarious Visions történetében. A New York állambéli Albanyben 1991 óta működő stúdió végleg elvesztette a nevét most, hogy teljesen beolvadt a Blizzardba.

Augusztusban jön a Tony Hawk-dokumentumfilm

Augusztustól válik elérhetővé a digitális platformokon a Pretending I'm a Superman - The Tony Hawk Story című dokumentumfilm, amely a Tony Hawk nevével fémjelzett videojátéksorozat történetét dolgozza fel.

Remake-et kap a Tony Hawk's Pro Skater?

Az idei E3 több bejelentését is idő előtt kiszivárogtató Sabi nevű Twitter-felhasználó ezúttal arról számolt be, hogy egy Activisionnél dolgozó forrása szerint a kiadó már elkészült az első két Tony Hawk's Pro Skater remake-jének prototípusával.

Szakított egymással Tony Hawk és az Activision

A legendás deszkás a Twitteren jelentette be, hogy bár részéről nincs akadálya, hogy újabb részekkel vagy felújított kiadásokkal jelentkezzen a Pro Skater-sorozat, de ebbe már nincs beleszólása, mert már nem dolgozik a kiadóval.

Biztosan elkészül a Tony Hawk-dokumentumfilm

Akár szeretnénk, akár nem. A Tony Hawk-játéksorozat kapcsán készülő dokumentumfilmre az Indiegogón gyűjtöttek pénzt a producerek, a kitűzött célt azonban nem sikerült elérni - így megoldják máshogy a dolgot.

Tony Hawk 5 lesz az új rész címe?

Január óta biztosan tudjuk, hogy talán még az idén megjelenik az idei CES-en megerősített új Tony Hawk-játék. És bár az új részről eddig semmi konkrétat nem lehetett tudni, talán a végleges címre végre fény derült most.

CES 2015: PS4-re is jön az új Tony Hawk-játék

A Sony a CES 2015-ös sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az Activision idén érkező új Tony Hawk-játéka PlayStation 4-en is tiszteletét teszi, ráadásul nagy eséllyel exkluzív tartalmaknak is örülhetünk.

Tony Hawk's Pro Skater 2 - brutális speedrun

Újabb csúcsteljesítményt oszthatunk meg veletek, egy speedrunner kevesebb, mint három és fél perc alatt játszotta végig a Tony Hawk's Pro Skater 2-t. Nyilván a játékélmény helyett a sebességen volt a hangsúly.