P.A.M.E.L.A. PC

Bámulatos túlélőhorror a System Shock és a BioShock szerelemgyereke.
1592200800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.
1491393360

P.A.M.E.L.A. alfateszt

Az utópisztikus Edenben minden tökéletes lett volna, ám miután felébredsz a hibernációból, rádöbbensz, valami borzalmas történt a kolónián. Az embereket rejtélyes betegség támadta meg, és van rá esély, hogy te is ugyanígy jársz.
1487950243

Már tudjuk, mikor játszhatunk a Pamelával

A Pamela egy disztópikus jövőben játszódó túlélőjáték, melyben egy mindent látó mesterséges intelligencia kíséri végig az utunkat. A torontói NVYVE Studios hamarosan útjára bocsájtja a korai hozzáférésű változatot.
1458050400

P.A.M.E.L.A. - négypercnyi bóklászás

Ugyan idén végre boltokba kerül az NVYVE Studios új játéka, a P.A.M.E.L.A., a nyílt világú túlélőhorrorból mégis nagyon keveset láttunk. Az alfaverzióból készült legújabb négyperces ízelítő ezen kíván változtatni.
1442937600

Pamela visszatért, és szebb, mint bármikor

Egyre ígéretesebbnek tűnik a NVYVE Studios új játéka, a Pamela, amit olyan játékok ihlettek, mint a Mass Effect, a Deus Ex vagy a BioShock. Mutatunk belőle néhány új screenshotot és egy trailert is!
1425729637

GDC 2015: Sci-fi túlélőhorror jön Pamela címmel

A Unity standján mutatták be a torontói fejlesztők a Pamela címen futó sci-fi horrorjátékukat, amit nem titkoltan a Mass Effect és a Mirror's Edge ihletett. A belső nézetű alkotás egy színes futurisztikus kolónián játszódik.