Baldur's Gate: Siege of Dragonspear Mobil, PC

Vadonatúj kiegészítőt kap a Baldur's Gate.
Típus: Kiegészítõ, RPG

Kicsit csúsznak a konzolos D&D-klasszikusok

Eredetileg a hónap végén kellett volna megjelennie a konzolokra szánt Baldur's Gate: Enhanced Edition Packet, a Planescape - Torment: Enhanced Editiont és az Icewind Dale: Enhanced Editiont tartalmazó csomagnak.

Dátumot kaptak a konzolos D&D-klasszikusok

A Skybound és a Beamdog megerősítette, hogy a D&D-klasszikusok PC-re már megjelent felújított kiadásai ősszel konzolokon is elérhetőek lesznek. Új platformokra költözik a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, az Icewind Dale és a Planescape is.

Konzolokra költöznek a Beamdog RPG-i

Idén a Baldur's Gate I és II, az Icewind Dale, a Planescape Torment és a Neverwinter Nights Xbox One-ra, PS4-re és Switchre költözik, miután a felújításra szakosodott Beamdog és a Skybound Games kiadó partnerséget kötött.

Már készül a Baldur's Gate 3?

Friss szóbeszédek szerint a Divinity: Original Sin-sorozatot is fejlesztő Larian Studios sikeresen megszerezte a Beamdogtól a Baldur's Gate-jogokat, a csapat pedig már gőzerővel dolgozik a sorozat harmadik epizódján.

Megjelent a Baldur's Gate: Siege of Dragonspear

18 év után új kiegészítő érkezett a Baldur's Gate-hez, mely már elérhető a Steamen. A Siege of Dragonspear az eredeti játékot köti össze a második Baldur's Gate-tel.

Baldur's Gate - 2016 elején jön a kiegészítő

Nyár közepén mutatkozott be a Baldur's Gate: Enhanced Edition első kiegészítője, a Baldur's Gate: Siege of Dragonspear, ami a Beamdog főnöke, Trent Oster állítása szerint valamikor 2016 elején jelenik majd meg.

Vadonatúj kiegészítővel bővül a Baldur's Gate

Sok-sok év után vadonatúj kalandoknak örülhetnek a Baldur's Gate-rajongók, az eredeti játékok felújításáért felelős Beamdog ugyanis saját kiegészítőt fejleszt az első részhez Siege of Dragonspear címmel.

Jövő héten mutatkozik be az új Baldur's Gate

A hivatalos weboldalon megjelent visszaszámláló szerint a jövő hét végén mutatkozik be az új Baldur's Gate, ami a Beamdognál készül, és az első, illetve a második rész közötti eseményeket meséli el.

Új Baldur's Gate-en dolgozik a Beamdog

A Beamdog bejelentette, hogy az eddig csak Adventure Y-ként emlegetett projektje valójában egy új Baldur's Gate-játékot takar, amely az első és a második rész között eltelt eseményeket fogja elmesélni.