Warhammer 40.000: Dawn of War III PC

A méltán népszerű RTS-sorozat legújabb iterációja.

Egy Warhammer 40,000-es sorozat lesz Henry Cavill következő nagy dobása

Alacsonyan szállnak mostanában a Henry Cavillel kapcsolatos hírek. Megtudhattuk, hogy a Geralt és Superman szerepétől elköszönő úriember az Amazonnál készülő Warhammer 40,000-sorozat sztárja és producere lesz.

Warhammer 40K - készül az élőszereplős sorozat

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a The Man in the High Castle-sorozat alkotója, Frank Spotnitz ezúttal Dan Abnett népszerű Eisenhorn-trilógiája alapján készít élőszereplős Warhammer 40K-sorozatot.

A Relic leveszi a kezét a Dawn of War III-ról

A fejlesztő egy nyilatkozatban erősítette meg, hogy nem támogatja tovább a Warhammer 40.000: Dawn of War III-at, mivel a vártnál kevesebb példány talált gazdára az RTS-ből. A tervezett bővítések már soha nem készülnek el.

A hétvégén kipróbálható a Dawn of War III

Ezen a hétvégén dörzsölhetik a tenyerüket a Warhammer-fanok. Hétfőig a Warhammer 40K: Dawn of War III-at és a Warhammer: End Times - Vermintide-ot próbálhatjuk ki ingyen a Steamen. Te választasz: RTS vagy FPS.

Dawn of War 3 - holnap ingyenes DLC érkezik

A Warhammer 40.000: Dawn of War 3 közelgő Engines of Annihilation frissítése teljesen ingyenes lesz az alapjáték tulajdonosai számára. A szokásos skinek és doktrínák mellett egy új térképet és egy új játékmódot tartalmaz.

E3 2017: Fontos frissítést kap a Dawn of War III

A Warhammer 40.000: Dawn of War III-at sokan kritizálták, amiért csak egyetlen MOBA-szerű multiplayer játékmódot vonultatott fel. A fejlesztők most bejelentették, hogy egy ingyenes frissítés keretein belül visszatér a klasszikus RTS-játékfajta is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az április utolsó hetére. Folytatódik az össznépi háborúzás a Warhammer 40.000 univerzumában, Grúziába megyünk mesterlövészkedni, és teszünk egy nem túl biztató túrát a Gyomorban.

Dawn of War III - elindult a nyílt bétateszt

Dörzsölhetik a tenyerüket a Warhammer 40K-rajongók, elvégre egész hétvégén nyúzhatják a Dawn of War III többjátékos módját. A nyílt bétateszt során mindegyik frakciót kipróbálhatjuk, és három térkép áll a rendelkezésünkre.

Warhammer 40.000: Dawn of War III teszt

A THQ megszűnésével kételkedtünk, hogy elkészül-e valaha a Dawn of War III, a Relic azonban a Sega szárnyai alatt elkészítette a híres RTS-széria folytatását, melyet hozzáférhetőbbnek szántak, mint korábban. Kiderül, megérte-e várni rá.

Dawn of War III - hasznos tanácsok a multihoz

Holnap veszi kezdetét a Warhammer 40.000: Dawn of War-sorozat harmadik felvonásának publikus multiplayer bétája, ezért a Relic úgy látta, érdemes lehet hasznos tanácsokkal ellátni a rajongókat.