Marvel's Spider-Man PC, PS4, PS5

A Ratchet & Clank-sorozatot is jegyző Insomniac csapata készítette az új Pókember-játékot.

Marvel’s Spider-Man Remastered teszt (PC)

A playstationös játékosok szívét már 2018-ban meghódította az Insomniac Games fantasztikus Pókember-játéka, mely most számos technikai fejlesztéssel kiegészítve a PC-seket veszi célba.

Spider-Man: The City That Never Sleeps teszt

A Spider-Man három részből álló DLC-csomagja, a The City That Never Sleeps ugyan nem nevezhető korszakalkotó vagy éppen emlékezetes bővítménynek, de Pókember jövőjének azért elég jól megalapoz.

Spider-Man teszt

Ugyan Pókember sikeresen börtönbe juttatja a New York-i alvilág keményfiúját, Wilson Fisket, de nem sokkal később egy Démonoknak nevezett, különös társaság igyekszik átvenni Kingpin területeit. Hálóvető hősünk pedig nyomozásba kezd...

Spider-Man előzetes

Azok a legjobb Pókember-történetek, amelyekben Peter Parker civil életének és maszkos alteregójának világa ütközik egymással, ezzel nem kevés fejtörést okozva hősünknek. Összeszedtük, hogyan is képzeli ezt el az Insomniac Games.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!