Marvel's Avengers PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Bosszúállók-játék a Tomb Raider-sorozat fejlesztőjétől.

Marvel's Avengers - így harcol Winter Soldier

Pár napon belül Bucky Barnes is csatlakozik a Marvel's Avengers hőseihez, így a Crystal Dynamics csapata most egy áttekintő videóban mutatja be, hogy mire kell számítanunk Amerika Kapitány régi harcostársától.

Brian Waggoner nem lehet tovább a Crystal Dynamics szóvivője

Brian Waggoner a Marvel's Avengers szóvivőjeként dolgozott, mióta 2021-ben csatlakozott a Crystal Dynamicshoz. Nyilvánosságra került sértő tweetjei miatt azonban nem folytathatja pályafutását.

Winter Soldier is csatlakozik a Marvel's Avengers csapatához

Bizony, még mindig kap lényegi frissítéseket a Marvel's Avengers! Hamarosan Bucky Barnes, azaz a Tél Katonája is csatlakozik a Bosszúállók brigádjához.

A Marvel egyelőre nem gondolkodik videojátékos MCU-ban

Az utóbbi években egymást érik a Marvel-képregények videojátékos feldolgozásai, a cég azonban a filmekkel és sorozatokkal ellentétben nem tervezi, hogy közös univerzumba tereli ezeket.

Bucky is csatlakozik a Marvel's Avengers hőseihez

Hamarosan újabb játszható karakterrel bővül a Marvel's Avengers, Bucky Barnes, avagy a Tél Katonája is csatlakozik a harcokhoz.

Ezek a Game Catalog-játékok érkeznek a PlayStation Plusba júliusban

A megújult PlayStation Plus szolgáltatás Premium- és Extra-előfizetőinek szól a legújabb bővítés, amelynek listájában megtaláljuk a Strayt, a Marvel's Avengerst és néhány Assassin's Creedet is.

Úgy tűnik, She-Hulk lesz a Marvel's Avengers következő hőse

Jane Foster még éppen csak az első köröket futja a Bosszúállókkal, de úgy tűnik, már a tervezőasztalon van a játék következő hőse is. A szóbeszéd szerint She-Hulk csatlakozhat legközelebb a Marvel's Avengers csapatához.

Megérkezett Jane Foster a Marvel's Avengersbe, gameplayt is kaptunk mellé

Ugyan a Marvel's Avengers még mindig nem találja a helyét, azért nem kell lemondanunk az új szuperhősökről. Mighty Thor a mai nap válik elérhetővé a játékban.

A jövő héten csatlakozik Jane Foster a Marvel's Avengers csapatához

Két hét múlva a mozikba kerül a Thor: Szerelem és mennydörgés, így Jane Foster, azaz a Mighty Thor időzítése nem is lehetne tökéletesebb. Pókember után ő erősíti tovább a Marvel's Avengers névsorát.

A Final Fantasy XIV segítette ki a Square Enix bevételeit

A Square Enix is nyilvánosságra hozta az elmúlt évet érintő pénzügyi jelentését, amelyből az derül ki, hogy míg a Final Fantasy XIV szárnyalt, más játékainak eladásai hanyatlottak.