Marvel's Avengers PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Bosszúállók-játék a Tomb Raider-sorozat fejlesztőjétől.
Típus:

Pókembernek nem jár sztorimisszió az Avengersben

Megérkeztek az első előzetes beszámolók az Avengers következő fontos frissítése kapcsán, amely Pókembert is játszhatóvá teszi. Ezzel együtt világossá vált: az új hős mellé nem kapunk sztoriküldetéseket.

Bemutatkozott a Marvel's Avengers Pókembere

Régóta tudjuk már, hogy egyszer Pókember is behálóhintázik a Marvel's Avengersbe, és nemrég végre ennek az időpontja is kiderült. Most mozgásban is láthatjuk az új hőst a Bosszúállók oldalán.

Marvel's Avengers - a hó végén befut Pókember is

A Crystal Dynamics korábban megígérte, hogy még idén megkapják a játékosok Pókember karakterét, és nem is lódított: november végén érkezik a derék hálószövő a PlayStation-konzolokra, és hozza magával az első raidet is!

Marvel's Avengers - kiveszik a fizetős XP-boostokat

A játékosok egyértelmű nemtetszésére válaszolva a Square Enix és a Crystal Dynamics behúzta a satuféket: alig néhány hét után eltávolítják a vásárolható XP-boostokat a Marvel's Avengers áruházából.

Marvel's Avengers - fizetős XP-boostok kaphatóak

Aminek a játékosok egyáltalán nem örülnek, tekintve, hogy a Crystal Dynamics azt ígérte, csakis kozmetikai elemekért kérnek valódi pénzt. Főleg úgy, hogy idén maguk a fejlesztők lassították le a karakterfejlődést, mert túl gyorsnak érezték.

Xbox Game Pass-játék lesz a Marvel's Avengers

A Marvel's Avengers is bekerül az Xbox Game Pass kínálatába, méghozzá a létező összes platformon. Az előfizetők szinte minden eddig megjelent tartalmat megkapnak, és a későbbi kiegészítőkhöz is hozzáférnek majd.

Frissült a Marvel's Avengers roadmapje

A War for Wakanda érkezésével végére értünk a korábbi roadmapnek, így illő volt, hogy a fejlesztők frissítsék azt. Az új menetrenden már az év végéig látunk, és a PlayStation-exkluzív Pókember is szerepel rajta.

Brit toplista: Minecraft a csúcson

Viszonylag csöndes hetet tudhat maga mögött a brit dobozos játékpiac, ez pedig főleg a Nintendo Switchre kiadott játékoknak kedvezett. Közülük is a folyton a top 10-ben ólálkodó Minecraft vitte el az aranyat.

Marvel's Avengers - mire képes a Fekete Párduc?

Ma a Marvel's Avengers szuperhőscsapata kiegészül a Fekete Párduccal, és ezt megelőlegezendő befutott tegnap a Crystal Dynamics War Table-adása is, benne mindennel, amit a War for Wakanda DLC-ről tudni érdemes.

Marvel's Avengers - még idén befut Pókember

Az indulása óta több hős is csatlakozott már a Marvel's Avengers felhozatalához (Fekete Párduc a héten teszi ezt meg), de a korán belengetett Pókemberről régóta semmi hír. A Crystal Dynamics mindenkit megnyugtat: még idén megérkezik.