American McGee Presents: Bad Day L.A.

L.A. ezúttal is a sztárok és a feka genszterek otthonát, a californiai Los Angeles-t jelenti, ahol extra-szimpatikus főhősünkkel egyetlen napot kell csupán túlélnünk. Könnyűnek hangzik?

American McGee új játékon dolgozik

A sajátos módon feldolgozott Grimm-mesék mellett újabb játék fejlesztésébe kezdett American McGee saját, kínai székhelyű studiójával, a Spicy Horse Games-szel.

American McGee Presents: Bad Day L.A.

Emlékszem, néhány hónappal ezelőtt írt előzetesemben még úgy harangoztam be a Bad Day LA-t, mint a nagy játékfejlesztő legenda, American McGee visszatérését egy újabb egyéni programmal. Sajnos azonban bebizonyosodott, hogy név egyáltalán nem garancia a sikerre, és hogy az „egyéni” nem mindig jelent egyben jót is. Kedves olvasó, ki kezedben fogod a lemezt, készülj fel a legrosszabb napodra!

A heti játékmegjelenések

A héten érkeznek többek között: Bad Day L.A., The Fast and the Furious, Saints Row, Enchanted Arms, The Sims2: Glamour Life Stuff és még sokan mások...

Elkészült a Bad Day L.A. - Jövő héten érkezik

Végre aranylemezre került American McGee régóta várt játéka, a Bad Day L.A. Aki nem próbálta volna még ki a játékot, pótolja be lemaradását nagyon sürgősen!

Csütörtök esti galériafrissítés Barátok Közt helyett

Bizony, mióta kedvenc sorozatunk szünetel, unalmunkban galériát frissítünk Nektek. Olyan címek vannak itt ma este, mint a Battlefield 2142 vagy a Bad Day L.A.

Bad Day L.A. demó magyarul!

Mast3rmind nem tökölt sokat és alig, hogy kijött a Bad Day L.A. demója, már el is készítette hozzá a magyarítást. A letöltés kötelező!

Lokálból húzható a Bad Day L.A. demó

Újabb fantasztikus demót prezentálhatok ma éjszaka felétek, mely nem más, mint az American McGee nevével fémjelzett Bad Day L.A. nevű őrület.

American McGee véleménye a next-gen gépekről

A nagy játékfejlesztő guru, American McGee egy CVG-nek adott interjúban elmondta véleményét a mindenki által bálványozott next-gen gépekről. Nem semmi!

Friss képek a galériában!

Összeszedtük a hétvége legütősebb képeit: a felhozatalban találtok friss Battlefield 2: Armored Fury, Lego Star Wars 2, Test Drive Unlimited és World in Conflict shotokat is!

Büntető Bad Day L.A. videó

Egy közel másfél perces videjó jelent meg American McGee bácsi legújabb játékához, a nevetségesen beteg Bad Day L.A.-hez.