Unto The End PC, PS4, XBOXONE

Családodat meggyilkolták, ideje, hogy bosszút állj.

Ezekkel a címekkel kezdi a decembert a Game Pass

Beléptünk 2021 utolsó hónapjába, de természetesen most sem maradunk vadonatúj Xbox Game Pass-játékok nélkül. Egy héten belül landol Master Chief, de a Halón kívül is találni érdekes (sokszor elsőnapos) címeket a listában.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Véget ért a hosszas várakozás, néhány napon belül végre elmerülhetünk Night City alvilágában. Ez a hét a Cyberpunk 2077-ről fog szólni, hiszen nem sok konkurenciája akad az év talán legjobban várt megjelenésének.

Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.

Megjelenési dátumot kapott az Unto the End

A 2 Ton Studios lerántotta a leplet az Unto the End pontos premierdátumáról, ami közelebb van, mint azt gondoltuk volna, hiszen már december második hetében elmerülhetünk majd a stilizált grafikájú játékban.

Új gameplay-videón az Unto the End

A 2 Ton Studios bosszújátéka évekkel ezelőtt mutatkozott be, azonban el még mindig nem készült. Egy új, nyolcperces videóval tekinthetünk be a játékmenetbe, ami a sötét, komor világot épp úgy illusztrálja, mint a taktikus harcot.

E3 2017: Unto The End - édes a bosszú

A 2 Ton Studios egy filmszerű 2D-s akció-kalandjátékot készít, amelyben egy olyan hőst alakítunk, akiknek egy fenevad megölte a családját. Havas tájakon, sötét erdők mélyén kaszabolunk, mígnem a bosszúnk beteljesedik.