Zone of the Enders: The 2nd Runner - Mars PC, PS4

VR-támogatással tér vissza a Zone of the Enders második része.
Típus:

Itt a Zone of the Enders: The 2nd Runner új demója

Vészesen közeledik a Zone of the Enders: The 2nd Runner remastere, és a Konaminak hála most újra kipróbálhatjuk a robotos akciójátékot. Megérkezett a második demó, melyben a Bahram nevű csatahajón zajlik a harc.

E3 2018: Zone of the Enders 2 - remasterelt darálás

Idén ünnepli 15. születésnapját Hideo Kojima klasszikus akciójátéka, a Zone of the Enders folytatása, ami ez alkalomból szeptemberben kap egy leporolt változatot, amit most akció közben is megleshettek.

Dátumot kapott a Zone of the Enders 2 remastere

Márciusban kaptuk a hírt a Konamitól, miszerint a Zone of the Enders: The 2nd Runner - Mars csak szeptemberben veszi be a boltokat. A VR-támogatással megspékelt remaster most már napra pontos dátumot kapott.

Csúszik a Zone of the Enders 2 remastere

Az eredeti tervekkel ellentétben csak szeptemberben kerül boltokba a Zone of the Enders: The 2nd Runner felújított változata. Kárpótlásul egy új trailert nézhettek meg a játékból, amely a különböző kiadásokat hasonlítja össze.

VR-kompatibilis a Zone of the Enders 2 remastere

Az előző generációs átiratok után újabb remastert kap a Zone of the Enders: The 2nd Runner. A hivatalos bejelentés szerint PS4-re, a pletykák szerint pedig PC-re is megjelenik a felújított változat, amely VR-ban is játszható lesz.