11-11: Memories Retold PC, PS4, XBOXONE

Az első világháborúba repít minket vissza ez a művészi játék.

Megérkeztek a Bandai Namco játékai a GeForce Nowra

Újabb kiadóval bővült az Nvidia játékstreaming-szolgáltatása: mostantól már a Bandai Namco címei is megtalálhatóak a GeForce Now kínálatában. Első körben az európai fejlesztők munkáinak örülhetünk.

11-11: Memories Retold teszt

A 11-11: Memories Retold egy rendkívüli játék, mely nemcsak kivitelezésében és formájában, de mondanivalójában és művészi stílusában is egy teljesen új megközelítésből mutatja be az első világháború embertelen borzalmait.

Launch traileren a 11-11: Memories Retold

Holnap, vagyis november 11-én lesz pontosan 100 éve, hogy az első világháború véget ért, így ennél jobb időpontot még keresve sem lehet találni a 11-11: Memories Retold kipróbálására. Mostantól pedig már lehetőségünk is van rá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár a hónap nagyágyúira még várni kell, a következő napokban sem fogunk unatkozni, szinte minden platformra érkezik majd egy nagy adag cím.

GC 2018: Traileren a 11-11: Memories Retold

A Bandai Namco Entertainment, az Aardman és a DigixArt együttműködésében készülő 11-11: Memories Retold újabb történeti trailert kapott, melyben a világháború borzalmait két személyes történeten keresztül élhetjük át.

E3 2018: Megvan a 11-11: Memories Retold dátuma

Az első világháború borzalmai ezúttal festményekre emlékeztető látványvilággal elevenednek meg előttünk. A 11-11: Memories Retold egy narratíva-vezérelt kalandjáték, melyben több karaktert is irányíthatunk.

11-11: Memories Retold - világháború és festészet

Egyedi játékkal, vagy mondhatni egy konkrét művészeti alkotással kapunk lehetőséget az első világháború megismerésére. A készítők minden szempontból egy teljesen új élményt és érzést ígérnek az érdeklődők számára.