S.O.N PS4

A pennsylvaniai erdőkben kutatunk eltűnt fiunk után.
Típus:

S.O.N - friss trailer van, dátum még nincs

Eredetileg decemberre vártuk a RedG Studios PS4-exkluzív horrorjátékát, de a srácok az utolsó pillanatban elhalasztották a premiert. Nagy baj nem lehet a fejlesztés körül, hiszen kaptunk egy új előzetest és egy ígéretet.

S.O.N - készülj a borzongásra!

Megérkezett a S.O.N negyedik előzetese is, a hangulat pedig ezúttal sem lett barátibb. A lápból felbukkanó koponyák és a fákról lógó testek csak hátborzongatóbbá teszik Pennsylvania erdővidékét.

S.O.N. - harc a múlt démonjaival

Újabb előzetes érkezett a PlayStation-exkluzív S.O.N.-hoz. A pszichológiai horror során a pennsylvaniai erdőkben és barlangokban kell megküzdenünk a legnagyobb ellenségünkkel; önmagunkkal.

S.O.N - az eltűnt csemete nyomában

A S.O.N a found footage-filmek és korunk belső nézetes horrorjátékainak legjobb tulajdonságait ötvözi. A PS4-exkluzív anyagban egy elkeseredett apát irányítunk, aki eltűnt fiát keresi egy pennsylvaniai erdőben.

S.O.N - mélyen az erdőben

Egy elkeseredett apa az eltűnt fiát keresi a pennsylvaniai erdőben. A "semmi déli csücskeként" emlegetett vadonban a saját félelmeinkkel és démonainkkal is szembe kell néznünk. Ígéretes pszichológiai horror készül PS4-re.