Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kap a klasszikus Vampire: The Masquerade - Bloodlines.

2024 őszén hivatalosan is megérkezik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

A Paradox Interactive és a World of Darkness egy új trailert adott ki a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-höz, amiben elárulták a játék megjelenési időpontját és bemutatták az új fejlesztőcsapatot is

Így festett a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 korábbi, törölt buildje

Jelenleg abban sem vagyunk biztosak, hogy a vámpíros szerepjáték valaha meg fog jelenni, az viszont tény, hogy korábban már léteztek egészen kidolgozott, játszható buildjei. A frissen kiszivárgott videó fél órát mutat ebből.

Visszatérítést kínálnak a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 fejlesztői

A Paradox Interactive visszatérítést kínál azoknak, akik előrendelték a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t, mivel a játék a többszöri csúszáson esett túl, a megjelenés pedig még továbbra sincs kilátásban.

Jó darabig nem láthatjuk még a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t

A rajongók kérdésére a Paradox Interactive vezérigazgatója megerősítette, hogy a játék továbbra is készül, és jó kezekben van, de az idei PDXConon még biztosan nem lesz ott.

Kis híján a kukában landolt a Vampire: Bloodlines 2

A Paradox még februárban jelentette be, hogy elvette a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 projektet a Hardsuit Labstől. Most egy interjúból derült ki, hogy kis híján kukázták is a fejlesztést.

Lemondott a Paradox Interactive vezérigazgatója

Három év után elhagyja a cégvezetői posztját Ebba Ljungerud, a Paradox Interactive vezérigazgatója. A svéd játékkiadó élére a vállalat korábbi CEO-ja, Frederik Wester tér vissza.

Filmes univerzumot kap a World of Darkness

A White Wolf által alapított szerepjátékvilág, amelyen belül több videojáték is készült már, idővel filmes univerzummal is bővülni fog. A World of Darkness-alkotások fejlesztéséért az a cég felel majd, ami a netflixes Vaják-sorozatért is.

Tömeges elbocsátások a Hardsuit Labs csapatánál

Miután teljes egészében leváltották a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 fejlesztőcsapatát, nem lepődhetünk meg azon sem, hogy a stúdió tagjai komoly leépítésekkel néznek szembe.

Leváltják a Vampire: Bloodlines 2 fejleszőit

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 útja továbbra sem sima. Legutóbb a 2021-es megjelenést lebegtették meg, ám úgy néz ki, már abból sem lesz semmi - egyebek mellett azért, mert elvették a Hardsuit Labstől a játék fejlesztését.

Még várni kell egy darabig a Bloodlines 2-re

Noha a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 pontos megjelenési dátuma továbbra sem ismert, a jelek szerint egy darabig még várnunk kell a játékra: a Paradox vezetője szerint kicsi rá az esély, hogy a jövő év első felében befutna.