Deathloop PC, PS5

A Dishonored fejlesztőinek új játékában két bérgyilkos kerül egymással összetűzésbe.

Újabb adag játék érkezett az Xbox Game Passbe és a PlayStation Plusba

A héten újabb adag játéknak örülhettek az Xbox Game Pass és a PlayStation Plus előfizetői is - a Deathloop természetesen mindkét szolgáltatásban ott figyel.

Újdonságokkal érkezett Xboxra a Deathloop

A mai napon a Microsoft konzoljain is játszhatóvá válik a Deathloop, ráadásul a megjelenést egy izgalmas frissítés koronázza meg. Lássuk, miket hozott magával a Goldenloop Update!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játszanivaló nélkül, mi pedig a szokásunknak megfelelően összeszedtük egy listába, hogy milyen újdonságok várhatóak mostanában!

Xboxos Deathloop és más Game Pass-játékok a Microsoft Tokyo Game Show-műsorán

A Microsoft szokatlanul zsúfolt Tokyo Game Show-műsort hozott össze: Xbox Game Pass-játékokból nem volt hiány, és a Deathloop is megkapta az xboxos premierdátumát.

Deathloop - úgy tűnik, már közel az xboxos megjelenés

Ma van kereken egy éve, hogy az Arkane és a Bethesda piacra dobta a Deathloopot. Az időhurkos lövölde konzolokon PS5-exkluzív volt, úgy tűnik azonban, hogy hamarosan a Microsoft hazai platformjára is eltalál.

Íme, a PlayStation Plus-előfizetések szeptemberi játékai

Rengeteg fantasztikus játékkal bővül a PlayStation Plus Essential, Premium és Extra előfizetési szintje is.

A Deathloop használja elsőként az AMD FSR 2.0 technológiáját

Hamarosan a játékosok elé kerül az AMD új felbontásskálázó technológiája. A FidelityFX Super Resolution 2.0 technológiáját elsőként az Arkane időhurkos lövöldéje, a Deathloop alkalmazza majd.

Xboxon is elérhető lesz az AMD FidelityFX

Az AMD a hivatalos oldalán jelentette be, hogy az AMD FidelityFX Super Resolution felskálázási eljárás új változata már Xboxon is elérhető lesz a fejlesztők számára, így az a jövőben már nem csak a PC-s játékok kiváltsága.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.

DICE Awards 2022: Az It Takes Two az év játéka

Az Academy of Interactive Arts & Sciences idén a huszonötödik alkalommal rendezte meg a DICE Awards díjátadóját, ahol ezúttal is felsorakoztak az elmúlt év legnagyszerűbb játékai. Lássuk a nyerteseket!