Harry Potter: Quidditch World Cup Előzetes

Link másolása
Eddig neked, mint átlagos muglinak, nem lehetett részed igazi, vérpezsdítő kviddics meccsen játszani, de Harry segítségével most már ezt is kipróbálhatod!

Gondolom mindenki ismeri Harry Pottert, a szemüveges villámsebhelyes srácot, aki a roxforti évek alatt túlfeszített idegeit a kviddiccsel vezeti le, nem is akárhogyan. Ezt a játékot minden valamirevaló boszorkány és varázsló imádja, mivel magával a játék pörgése teljesen magával ragadó. Eddig egy átlagos mugli nem igazán tapasztalhatta meg, hogy milyen is felülni a Nimbusz 2000-re, és a gurkók támadásának kereszttüzében az aranycikeszt keresni.

Na de most… a Harry Potter játékok licensztulajdonosa, az EA Games harmadik Harrys rókabőre ezúttal nem megszokott 3D-mászkálós, hanem vérbeli Akció/Sport keveréke, melyben a főszerep a kvidiccsé! A meccsek kezdetekor kiválaszthatod, hogy mely pozícióban szeretnél játszani (Hajtó, Örző, Terelő vagy esetleg Fogó), így természetesen a játékélmény is teljesen megváltozik, mivel nem mindegy, hogy a gurkókat kell terelned, vagy a cikeszt kell kémlelned.

Úgy tűnik, az EA most kitett magáért, a játék nagyon szép lett (talán ez a PS2-nek köszönhető nagyrészt - emlékezzünk, hogy az előző Harry PC-n milyen bűűűn ronda volt, na persze azért, hogy a régiebbi gépeken is fusson, és így több szülő vegye meg a gyerekének), a játékélmény (valószínűleg :)) frenetikus, aki imádja a Potter-univerzumot, annak mindenképpen kötelező darab a Kviddics Világbajnokság!

Kapcsolódó cikk

3.
3.
loliro
Hogy lehet letölteni?
1.
1.
Trixi
hogy lehet letölteni Trixi kérdem?Ha tudja valaki szoljon nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...