Harry Potter: Quidditch World Cup

Ki ne ismerné a Harry Potter sorozatból a kviddicset? Ebben a játékban mi magunk is kipróbálhatjuk ezt a bizonyára nagyszerű játékot!
Típus: Akció, Sport

A Nintendo is le akart csapni a Harry Potter-jogokra

Az első, 1997-ben megjelent Harry Potter-könyv óriási siker lett, az óriáscégek pedig egymást taposva próbálták megszerezni a cím jogait ahhoz, hogy filmet vagy játékot készíthessenek belőle.

Online játék készül a Harry Potter alapján?

Annyi biztos: valamilyen Harry Potter-projekt készül Pottermore munkacím alatt, de egyelőre csak találgatni tudunk, hogy mi lehet az. A Warner Bros. már bejegyeztette az anyagot, ez alapján többen arra tippelnek, hogy valamilyen online játékot kapunk hamarosan, persze Harry Potter főszereplésével.

Megjelent a Harry Potter Guide Könyv

Megjelent a Game Master Unofficial Guide Sorozat legújabb darabja, mely a Harry Potter játékokhoz nyújt rengeteg segítséget, tippet és leírást.

Harry Potter: Quidditch World Cup Bemutató

Harry Potter, egy név, amire rajongók milliói sikítanak fel... Immár 2 éve hogy betört a számitógépes iparágba - valószínüleg világuralmi célokkal - és azóta is csak terjed, terjed, TERJED!!!!! Muháháháhááááááááá (gonosz sátáni kacaj

Harry Potter: Quidditch World Cup Előzetes

Eddig neked, mint átlagos muglinak, nem lehetett részed igazi, vérpezsdítő kviddics meccsen játszani, de Harry segítségével most már ezt is kipróbálhatod!