Kinect Disneyland Adventures teszt

  • Írta: Daks
  • 2011. november 27.
  • kinect, kinect disneyland adventures, teszt, x360
Link másolása
Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy, Pán Péter, Hófehérke, Hamupipőke, Ariel, Plútó, Buzz Lightyear és még vagy 30 hős, életed valaha volt legjobb, legaranyosabb meséiből. Ők várnak rád a Kinect Disneyland Adventures varázslatos világában, csatlakozz, és éld át a kalandot!

Az a rengeteg élmény, az a fantasztikus kastély, azok a színek, az a sok boldog pillanat, és az az őszinte öröm, mely Disneylandben vár ránk, nem fogható semmihez, álmai válnak valóra annak, kit egyszer elvisznek oda. Gyermekként persze legtöbbünket kiküldték az udvarra, mintsem, hogy megutaztassanak Párizsba, csendben játszódjál fiam, apád pihenni akar, szólt a szülői intelem, ma pedig már repülőgépre se kell ülni, a Kinect előtt ér minket a Disney világ varázsa.


A Kinect Disneyland Adventures segítségével felfedezhetjük a mesevilág minden titkát. Hatalmas kalandok és izgalmas kihívások várnak ránk, megismerkedhetünk Mickey-vel és barátaival, keblünkre ölelhetjük őket, kedvenc szereplőnk arcára hatalmas, cuppanós csókot nyomva. Szabadon járhatunk Disneylandben, kalauzunk egy életre kelt arany belépőjegy lesz, mesehős barátaink pedig mindig kérnek tőlünk valamit, apró szívességekkel segíthetjük őket, egyre jobban elmerülve ebben a csodálatos világban.


Disneyland attrakciók, repülés Pán Péterrel, harc Hook kapitány zsoldosaival, hógolyócsata és bobozás Goofyval, űrharc Buzz-zal, üveggolyóba zárt futóverseny Csodaországban, küldetéssorozatunk ezernyi kalandot és mini játékot tartogat, melyek sora szinte sose ér véget. A felfedezésre váró világ pedig mindennek nevezhető, csak kicsinek nem, Disneyland összesen nyolc részre lett osztva a játékban, a Main Street, a Tomorrowland, a Fantasyland, a Frontierland, a Critter Country, a New Orleans Square és az Adventureland területek mindegyike magával ragadó hangulattal, és egyéni kihívássorozattal rendelkezik. Eltévedtél? Csapd fel a játék dobozát, s egy kihajtható térképet találsz benne, feladatokkal, leírásokkal.


Csak egy Kinect kell, kontroller nem is. Jobb kezünket magunk elé emelve irányíthatjuk karakterünket, integetésre interakcióba lépünk másokkal, a jobb kezünk feltartásával pedig az inventoryt hívhatjuk elő, a fényképezőgépet megbökve kis hősünk máris fotózhat. Rejtett Mickeyket kell keresni, s megörökíteni, szerte a parkban, illetve kedvenc figuráink mellett se szabad szó nélkül elmenni, csinálhatunk közös képet velük, mindkét kezünk előre tartásával átadhatjuk az aláírásra váró autogramfüzetünket, meghajlásunk után pedig nagy, boldog tánc veszi kezdetét. Ennivalóan édes az egész játék, s a bátrabbak még a Kinect hangfelismerőjét is használhatják, emeljük magasba mindkét kezünket, s a megjelenő menüben már beszéddel tudunk navigálni, map, journal, photoalbum, game progress, autogram book, pin badges, csak mondjuk ki a menüpont nevét, s a játék tudni fogja, mit akarunk.


Jópofa, hogy kalandjaink nem csak egyedül, de párban is végigjátszhatóak. A Kinect a face recognition funkció segítségével tudja, hogy ki áll a kamerák előtt, s az adott profilnak megfelelő karaktert tölti be, családi kikapcsolódáshoz se rossz program ez, míg anyu a húslevest főzi, apu és Pistike felfedezi Disneylandet, micsoda idill. S bár maga a játék gyerekeknek készült, nem az a bárgyú, olcsó töltelékcím, amit csak a neve ad el, s amit kibontás után azonnal a kukába hajít az ember, a több mint 100 küldetésből álló kampánnyal hetekig el lehet szórakozni, vagy még annál is tovább.


A játékból csak úgy árad a szeretet, látszik rajta, hogy olyan emberek készítették, akik boldog gyerekek voltak, és felnőttként is imádják a kicsiket, de a technikai minőségre se lehet panaszunk, a Kinect Disneyland Adventures itt is közel hibátlanul teljesít. Az irányítás nagyon jó, karakterünk minden apró mozdulatra és parancsra reagál, a részletek igényesek, a hangok aranyosak, a grafika pedig fantasztikus, a vidámparkban kalandozva klasszikus látványelemek várnak ránk, a mesék világába belépve pedig az egész rajzfilmes lesz. A színek élénkek, a karakterek kidolgozottak, minden kedves, és szeretnivaló.


Nagyszerű játék lett a Kinect Disneyland Adventures, vannak benne ismétlődő feladatok és kihívások, de olyan jó ütemben váltják ezek is egymást, hogy haragudni rájuk nem lehet, ha most lennék 7-12 éves, az biztos, hogy le se ülnék, míg nem ismerem a vidámpark minden zugát. Nagy esélye van elnyerni a 2011-es év legjobb, legötletesebb gyerekjátéka címet, tőlünk kap egy szavazatot, az egészen biztos!

13.
13.
Extol
Jó lett a PC-s port, végigjátszottam most
10.
10.
walaki
#8: Mert ha Legoval játszik vagy Barbie babával az jobb? A szülő felelőssége, hogy ne csak a képernyő előtt kalimpáljon, hanem menjen ki bringázni is, de ez igaz bármilyen más játékra. De azt is kérdezhetném, hogy te naponta mennyit játszol mint nemgyerek :)
9.
9.
shooter1234
#4: A Saints Row tesztre én is kíváncsi vagyok. Szerintem egész jó pontozást kap majd az a játék.
8.
8.
cannondale
Megjobban beragad a szobaba es tavolodik el a valo vilagtol....es el is hiszi,h tenyleg ez a napi mozgas...bent a szobaban 4 fal kozt legkondival:(
7.
7.
Quent1n
#5: Miért gondolod így? :) Szerintem ebbe pont az a poén hogy megmozgatja a gyerkőcöket lehet ugrálni kalimpálni. :) Kontrollerrel ücsörgést nem hiszem,hogy annyira élveznék :D
6.
6.
ha lesznek lurkók és akkorák lesznek, hogy ezt élveznék tuti megveszem Nekik... :)
5.
5.
cannondale
Oriasi csak ez a "kamerábaverem" kinect technologia nelkul bizti sokkal jobb lenne...:)
4.
4.
Dominko
ON:A teszt korrekt tuti vétel, öcsémmel el leszünk vele egy darabig. :)
OFF: Saint's Row teszt mikorra lesz várható?
3.
3.
Quent1n
Végre megint egy jó Kinect cím! Jó lett a teszt is! Ha lenne gyerekem ez tuti vétel lenne :)
2.
2.
ilor14
ez király! és gyerek vagyok még de király akkor kell nekem! *-* :D
1.
1.
Macccy
Na ha gyerek lennék, EZT kisírnám anyutól :P Viccet félre, ez gyönyörűséges és jónak is tűnik az irányítás ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...