Table Top Tanks teszt

  • Írta: Daks
  • 2012. június 26.
  • table top tanks, teszt, vita
Link másolása
Apró játéktankok háborúznak az asztalon, tollakat és evőeszközöket kerülgetnek üldözés közben, az egyik fennakad valamin, a másik nem habozik, darabokra lövi. De a pöttyös bögre mögül már jön is a felmentő-sereg, három hatalmas durranás hallatszik, vége van. Győztünk.

Új darabbal bővült a Playstation Vita virtuális valóság sorozata. A Table Top Tanks édes kis harckocsikat ereszt egymásnak a mi otthonunkban, a faladat egyszerű, le kell győznünk az ellenséget, és bezsebelni az elismerést. Komoly dolgokra azonban ne gondoljon senki, a lényeg itt is az, mint minden arcade játékban. Az egyszerűség. És a móka.


A kézikonzol kamerája folyamatosan veszi az előttünk lévő világot, legyünk akár a szobában, akár a suliban, amit látunk, az lesz a harcmező. A játékelemeket az élő képre rögzíti rá a rendszer, megjelennek a tankok, a kis bázisok, a csapdák és a fedezékek, csak le kell tenni néhány virtuális valóság kártyát, s már indul is a csata. A harckocsit a bal analóg kar irányítja, forgatni az ágyút pedig a jobbal lehet, szét kell sorozni a másikat, míg az a darabjaira nem robban.


A kampány tizenöt állomásos kihívássorozatot vonultat fel. Az első néhány forduló gyerekjátéknak tűnik, különböző bábukat kell kilőni, miközben időre körözünk az akadálypályán, később viszont megjelennek az első ellenségek, s kezdetét veszi a keményebb csata is. Kettőt pislogunk, s tucatjával jönnek ellenünk a tankok, van küldetés, amiben őket kell kilőni, s olyan is, ahol kijelölt pontok elérése, s az ellenséges vonalak mögött felállított zászlók megszerzése az elsődleges feladat. Minden küldetés időre megy, kettő-négy-öt percünk van arra, hogy sikerrel járjunk, ha nem jön össze, akkor kezdhetjük elölről.


Természetesen nyomulhatunk barátokkal is, a kampánytól nem fogsz hátast dobni, de a multiplayer már izgalmasabb. Összesen négy játékos eshet egymásnak az élő csatamezőn, van last man standing, capture the flag, és 2v2 játékmód, s mint a single player módban, itt is szerezhetünk extrákat. Célkövetős rakéta, lövésháromszorozó, és mindenféle finomság akad az élelmesebbek horgára, az én kedvencem viszont az airstrike. Csak végig kell húznunk az ujjunkat azon a területen, amit le akarunk bombázni, pár másodperc múlva pedig már jön is a légierő, sok minden nem marad utánuk!


Egy darabig el lehet szórakozni a játékkal, nagyon hosszú időre viszont ne tervezzünk. Az asztalon való háborúzgatás az első pár kör után unalmassá válik, hiába rakunk tereptárgyakat magunk elé, a játék csak akkor észleli őket, ha azt egy külön szerkesztőben megadjuk neki, a küldetésekre alig van idő, a kis gépeket pedig irányítani se könnyű. Mire belerázódnánk a játékba, addigra fel is adjuk, a pályakészítő növelheti egy kicsit a kitartásunkat, de nagy csodákra ő sem képes.


Mire jó mégis a Table Top Tank? Hát egymást szívatni. Többjátékos módra tökéletes választás a játék, a 600 forintos vételár olyan, hogy simán kifizeti bárki, ez pedig mindennél fontosabb. Ha van a baráti társaságban több Vita, akkor a teljes árú játékok úgyis körbejárnak, senki nem fog tízezreket költeni, ha később kölcsönbe is megkaphat valamit. A Table Top Tank viszont filléres kiadás. S mint ilyet, nem szabad kihagyni!

14.
14.
csöszy
A 3DS-röl koppintották az AR cardot de a játékok amiket csinálnak hozzá jobbak nem csak a szökökutat lőhetjük!!!!!!
10.
10.
Hofi3
Egyet mondok: World of Tanks!
9.
9.
Cooper911
Hihihiiii májkromáshiin! Ezzel szivesen elökörködnék.
8.
8.
Hardy
7.
7.
sherex
6.
6.
sherex
#5: alig van fél éves a gép a psp-re is 3 után jött god of war ...Meg majd idén jön az Ac III Liberation, COD Black ops Declassified, Little Big Planet, Sly Cooper Thieves in Time és egyre több jel van arra itt a neten hogy lehet lesz GTA is , de bejelentettek még Bioshockot is szóval lesznek játékok csak nem rögtön :D
5.
5.
dcba
ez is olyan mint a sima pspnel volt.Eloszor kidobtak az elejen egy par olyan jatekot amitol hasra estel h miket tud a gep aztan ez abba maradt es jottek a bowli jatekok.Pl emlexem anno hatast dobtam az elso prince of persiatol psp-re aztan volt pofajuk forgotten sands cim alatt kidobni egy olyan jatekot ami kb egy mobilos jatek szintjen van.Vitara is kijott az unchearted meg a Resistence aztan meg zommel jonnek az ilyen debil AR jatekok amik 5 percig szorakoztatoak.Johetne legalabb egy olyan jatek ami tenyleg kiveri a biztositekot mondjuk egy Killzone vagy egy God of war ami kisajtol mindent a kis masinabol.Remelem idovel igy lesz mert a Vita egy jo kis gep csak a felhozatal nem az igazi
3.
3.
DON GONDOCS
Az ilyen szednek össze nagy pénzt, utána jön a nagydobás.
2.
2.
mamgu
Még mindig azt mondom hogy, ez az AR dolog izzadságszagú.
1.
1.
Yanez
Azért egy próbát NEM ér meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...