Men in Black: Alien Crisis teszt

  • Írta: Daks
  • 2012. július 14.
  • men in black alien crisis, teszt, xbox 360
Link másolása
Az év legrosszabb konzoljátéka, egy szemét, egy élvezhetetlen gagyi. Pénzt kérni ezért olyan, mint temetésen belépőt szedni, egy utolsó szemét vagy, ha megteszed, és ezt te is tudod magadról. Az új Men in Black-adaptációról van szó, alkoholizmusom és impotenciám kiújítójáról.

InGen egy mázlista köcsög. Nemrég államvizsgára készült, én pedig elkezdtem nézegetni, hogy mik azok a tesztjátékok, amiket lenyúlhatok tőle, kincseket rejt a fiókja, meg pár zoknit, és talán egy péniszpumpát is, de nem láttam jól. Tanulj csak, én szívesen átvállalok egy-két cikket, mondtam neki álszent mosollyal a képemen, majd lenyúltam a Men in Black: Alien Crisist, a mozi nagy kedvenceim, ez is biztos állat lesz.


Hogy miért hittem azt, hogy az Activision jó játékot tud csinálni egy filmből, azt nem tudom, valószínűleg egyszerűen hülye vagyok, és kész. Nem néztem róla trailereket, talán screenshottal se találkoztam korábban, tipikusan az a felhasználó lettem hirtelen tehát, akire vadásznak az ilyen szarokkal, gyanútlanul leemeli az ember a lemezt a polcról, s csak akkor jön rá az átbaszásra, mikor már hazaért.


A Men in Black: Alien Crisis története egy Peter Delacour nevű fickó körül forog. A film eseményeit ezen a ponton el is felejthetjük, a játék egy új kalandot dolgoz fel, maffiaügyekbe keveredünk, földönkívüliek kezdenek el lövöldözni ránk, s mire annyit mondanánk, fapapucs, C Ügynök és Frank már ott is van, hogy beszervezzen minket. Így születik meg a sötét zsaruk új hőse, P Ügynök, akit azonnal a cápákkal teli mélyvízbe dobnak, fel kell vennünk a harcot az idegenekkel, és megakadályozni a Föld invázióját. Ja, és vajon mekkora rá az esély, hogy pont egy olyan álnevet sikerül kapnunk, ami a Peter rövidítése, és még nem volt foglalt az irodában?


Régen volt egy remek játék, úgy hívták, Virtua Cop.  Az arcade gépek aranykorának szülötte volt ő, a főhős bőrébe bújva rosszfiúk százait kellett megölnünk benne, az eseményeket a játék irányította, nekünk meg csak célozni kellett, és lőni. Ha nem emlékszel rá, akkor a House of the Dead, vagy a Time Crisis címekre remélem, felkapod a fejed, ugyanarra a receptre épültek ők is, a hentelésen kívül mi legfeljebb csak annyit szabhattunk meg, mikor lépjen ki hősünk a fedezék mögül. Ha ez rosszul sült el, bekaptunk pár találatot, s lehetett újabb érméket bedobni a gépbe, már akkori szemmel se nevezhettük igazán kiválónak a játékmenet minden pillanatát, de élveztük, a játékstukker markolása kőkemény köcsöggé változtatta még a legbénább kis pöcsöket is.


A Men in Black ezt az életérzést próbálta meg feléleszteni, sikertelenül. Hősünket a gép irányítja, P Ügynök magabiztosan nyomul előre a fedezékek között, nekünk meg aprítanunk kell az idegen hordát, piju-piju, phoooow, whüm-whüm, ilyen hangokat hallatnak a fegyverek, mire a rohadékok meg rhááááár, ghuuuuuuuw, höööörrrrr, micsoda izgalmak történnek, még olyat is látni, hogy valaki felmászik a falra, s onnan tüzel ránk. Hamar rá kellett jöjjek, hogy józanul játszani az Alien Crisisszel pont olyan szar, mint horgászni. Józanul. Feldobván a hangulatot, nyitottam is egy pár sört hamar, a körtéset igyák csak a lányok, nekem rendes kell, a megoldás egyszerű, addig kell piálni, míg nem élvezed a játékot. A Kung Fu Panda 2-nél bevált, bár nem emlékszem rá pontosan. Részeg voltam.


Az alkoholizmus rossz dolog, ezért 18 éven aluli olvasóinkhoz szólok most, egyetek sok zöldséget, és írjatok mindig házit, különben olyanok lesztek, mint InGen. Aztán pokolra juttok, és megdöglötök. Bár ha jól belegondolunk, a halál végtelen sötétsége a játék után felemelő, és nyugtató lehet, jelenleg kevés rosszabb dolgot tudok elképzelni annál, hogy ezzel tovább játsszak.


A grafika ronda, a gameplay nulla, a hangulat lapos, története pedig gyakorlatilag nincs is a játéknak, egy fostalicska az egész, nem érdemes rá két forintot se áldozni. Az egész úgy rossz, ahogy van, legalább a lövöldözés lenne izgalmas, de még azt is sikerült elrontaniuk, amire az egész játékot kihegyezték, kínszenvedés és gyötrelem, ez jutott nekünk. A filmes játékok mind szarok, és ezt a Men in Black: Alien Crisis is bizonyítja, rohadt egy dolog, ha kötelességből kell vele órákon át szenvedni, én így jártam. Gyerekek! Ne igyatok, és ne legyetek játéktesztelők.

74.
74.
hedzsooo
Jó kis teszt, amúgy PC-verzió lesz belőle?! xD :D
73.
73.
gamekapocsfan
Halálra röhögtem magam.Nagyon jó vagy Daks!!!Én áruházban próbáltam ki a játékot de elhánytam magam.Szörnyű..Én is gondolkoztam hogy játék közben elugrok egy Fütyülősért , hogy enyhítsem a fájdalmaimat!!!
72.
72.
Zombiekiller6
hát ez rohadt jó volt XDDD
71.
71.
thelegendary
ekkora retket.... 8 éve is ocsmány lett volna....
70.
70.
robogo98
eből van collector edition? akkor most megveszem
69.
69.
sebtapasz
végig röhögtem a cikket!!! :D :D :D király!! A kedvenc: "kincseket rejt a fiókja, meg pár zoknit, és talán egy péniszpumpát is, de nem láttam jól." itt volt az első behugyozás!!! :D :D :D
68.
68.
onikage
67.
67.
hl89x9
az összegzés a legjobb :D
66.
66.
adamsfamily
Szerintem nem minden filmes játék szar,csak a 95 százalékuk.Az x-men origins:wolverine például nagyon jó játék volt,meg anno xbox classic-on is jó volt a pókember 2.De amúgy a nagy többségük tényleg egy minősíthetetlen szar.
65.
65.
frenkyboyhun
olyat röhögtem mikor megláttam h 1 pont meg negatívumok : minden :DDD
64.
64.
Hororo
"alkoholizmusom és impotenciám kiújítójáról. " hát ezen szét szakadtam magam
63.
63.
Jinbobo
Lehet jövő héten már a legfrisebb játékeladási toplistában lesz a MIB:)
62.
62.
kopic
Sztem ez még ingyen sem kéne senkinek sem.
És ez a játék megjelent konzolokra ?! OMG. Ennek inkább mobilos játéknak kellet volna lennie.
61.
61.
gyerecske
Ez hatalmas volt Daks! :-DD
60.
60.
Hardy
Kár, hogy FreddyD már befejezte, biztos beszarnék az ő tesztelésén is :D
59.
59.
Berkes2000
Daks! Nem akarok rinyálni, mint egy fürdős kurva, de tényleg erre sikerült rányúlni? Nem volt ott Amazing Spider-Man, vagy az új Test Drive vagy valami ami egy kicsit kisebb eséllyel egy kalap szar, és egy kicsit nagyobb eséllyel várunk a tesztre hogy most akkor megvegyük-e vagy ne?
58.
58.
kontakt
#57: szerintem ez alapjaiban hülyeség, nem hinném, hogy bármelyik játékfejlesztő brigádnak az lenne a célja, hogy ha már nem tudnak jót akkor csináljanak rosszat.
Nyilván nem kapott kellő figyelmet se időben,se erőforrásokban. Nekem egy valami nem világos, hogy miért kell film adaptációkkal foglalkozni? senki se fog éveket tölteni egy ilyen melóval, hogy akár fél tökéletessé csiszolja.Kicsit olyan mintha protokollból készülnének ezek, van már kulcstartó, póló,bögre akkor legyen egy játék is, és le van tudva. De minek ?
57.
57.
Jinbobo
Ez a játék a címe miatt akar sikeres lenni. Ha pár ember megveszi, az csak azért történhetett, mert szereti a filmeket, és nem olvasta ezt a tesztet:)
A Man in Black egyszerű receptre épült, mivel a fejlesztői tudták, hogy a legjobb játékot nem tudják megcsinálni, így inkább megcsinálták a legrosszabbat, hogy a két véglet közül legalább az egyiket birtokolják.
Egyébként minden játék jó valamire, ha másra nem, elrettentő példának, hogy ilyen ne legyen egy játék.
Szerintem megszületett az év legrosszabb játéka!! Hip-hip hurrá!
56.
56.
Supra
Szerintem a tesztel semmi gond, rám egy-két ilyen teszt üdítő hatással hat a sok komoly gém között. A gyerekeket meg a szüleik neveljék, ne a Gamekapocs!
55.
55.
markoci555
hát ez k*va jó:), el se olvasom, de ha lenne még rosszpcjátékok tuti benne lehetne:)
54.
54.
Hubert Cumberdale
#53: A felnőttek meg dolgozni, mocskos lusta naplopó bagázs! A nyugdíjas meg megszakad a gyárban... xd
53.
53.
goblinfing
#32: A gyerekek takarodjanak ki a levegőre ne kockuljanak otthon..
52.
52.
goblinfing
Legjobb teszt eddig, kurva jót röhögtem xd
51.
51.
Necreon
A minden filmadaptáció rossz rész azért elég merész kijelentés. De részeg embernek elnézzük :ögüü:
50.
50.
RaZe_G'
Ezért a játékért én kérnék pénzt a boltba, amiért elviszem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...