Men in Black: Alien Crisis 3DS, PS3, Vita, X360

A Men in Black 3 mozifilm sem marad játékadaptáció nélkül. A Cabela-játékokért felelős Fun Labs az elkövető.
1342284245

Men in Black: Alien Crisis teszt

Az év legrosszabb konzoljátéka, egy szemét, egy élvezhetetlen gagyi. Pénzt kérni ezért olyan, mint temetésen belépőt szedni, egy utolsó szemét vagy, ha megteszed, és ezt te is tudod magadról. Az új Men in Black-adaptációról van szó, alkoholizmusom és impotenciám kiújítójáról.
1337710898

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több nagy címmel is gazdagodunk a héten, ráadásul ha minden igaz, lehetőségünk is lesz velük játszani, mert az időjárás nem ígér túl sok jót a következő néhány napra. A játékkiadók a legjobb időjósok, érkezik az új Ghost Recon, a legutóbbi DiRT és a Dragon's Dogma is.
1336656611

Itt a Men In Black: Alien Crisis első előzetese

Eddig is nyilvánvaló volt, hogy idén érkezik a Men In Black mozi harmadik része, s természetesen a játékadaptáció sem várat sokáig magára az Activision jóvoltából. Egy eddig ismeretlen ügynököt irányítunk benne, aki a borsot tör majd a virgonc idegenek orra alá.
1333632627

Májusban jön a Men in Black: Alien Crisis

Az Activision bejelentette a Men in Black: Alien Crisis megjelenési dátumát, amely hűen idomul a Men in Black 3 mozifilmhez. A jövő hónapban már játszhatunk a játékadaptációval, ami ráadásul támogatja a Wii és a PS3 mozgásérzékelős perifériáit is. Co-op és kompetitív multi is elérhető lesz.
1318586438

Játékadaptációt kap a Men in Black 3 mozi

Ugye egy pillanatig sem hitted azt, hogy a jövőre a vásznakra kerülő Men in Black 3 nem kapja meg a maga kis videojátékát? A jogok az Activisionnél vannak, az adaptáció első látásra kellemes, egydélutános űrlényes lövöldének néz ki. A filmmel egy időben érkezik asztali és kézikonzolokra. Képeink is vannak!