Conspiracy: Weapons of Mass Destruction

  • Írta: Ca$h
  • 2005. augusztus 31.
Link másolása
Igen! IGEN! Sikerült, nem gondoltam volna, hogy ez valaha is meg fog történni velem, de sikerült… az történt, hogy megtaláltam életem legrosszabb játékát. Az hogy legrosszabb, enyhe kifejezés, de nem akartam most igazán nagyon de NAGYON csúnya szavakat leírni!
Már akkor éreztem, hogy valami baj van az erőben, amikor megláttam a gamma címét. Nem is tudom… sok minden eszembe jutott róla, többek között egy híres slágernek a refrénje is, de igazából semmi egy eljövendő játék sem ugrott be róla. Pedig manapság elég rendesen ott vagyok a toppon, ha boxos játékmegjelenésről vagy akár pécésről van szó. De erről a stuffról nem hallottam semmit! Ekkor elkezdtem egy kicsit gyanakodni, hogy vajon miért lehet ez így?! Utánanéztem a címnek egy igencsak naprakész weblapon, ahol még képeket is találtam róla. Háááááát gondoltam, nem olyan rossz ez… hogy mekkorát tévedtem istenem. Zjuhuhuhuuuuj!!! Azt szokták mondani, hogy nincsen csúnya nő, csak kevés pia. Igen igen! Ez igaz, meg azt is, hogy nincsen ronda nő, csak rossz megvilágítás… ezzel arra akartam kitérni, hogy a fotósok néha csodákra képesek. Ezt is tudom, de sosem gondoltam volna, hogy a fotósok egy játékkal is csodát tudnak tenni. Pedig ebben az esetben is ez történt, mert a gamma a képeken elérte a tűrhető kategóriát, míg a valóságban egyenesen katasztrófa! No mind1! Kezdjük akkor az egészet az elején.



Szóval a cím alapján éreztem, hogy valami zavar van az erőben, aztán a képek láttán kissé megnyugodtam. Aztán történt az meg, hogy a kezembe kaptam a stuffot és Emi papa közölte velem, hogy a játék egy lemezt foglal el! Glű? Néztem magam elé bután, mint a propánbután. Jól hallottam fater? Kérdeztem tőle, amikor is, ő heves bólogatások közepette hozzátette a mondandójához, hogy ne aggódjak megoldotta, hogy dvd formátumban legyen a történet. Erre én közöltem vele, hogy nem is a formátum miatt aggódok, hanem amiatt, hogy milyen stuff lehet az, ami 2005(!!!)-ben, boxra(!!!) egy db lemezen foglal helyet. Sebaj, gondoltam magamban, a Darkwatch legalább tuti, hogy jó lesz, amit mellé kaptam! :)) Szóval hazavittem a korongot és mikor betettem akkor már éreztem, hogy bajok lesznek. Fekete képernyő... Megjelenik egy felirat te vagy Cole Justice, titkos ügynök és bérgyilkos... egy szupertitkos ügynökségnek dolgozol, aminek a neve Agency (ügynökség… váu!!! :)) ekkor egy tizedmásodpercre megjelenik egy logó, ami átmenet az amerikai F.B.I. és a rendőrség jelvénye között… kaptál egy utolsó küldetést, melyben egy hipertitkos terrorista szervezetet a Hidrát kell szabotálnod és meggátolnod abban, hogy eleressze szupergyilkos fegyvereit… ha ez nem sikerül, akkor a világnak vége... ne bízz senkiben... ne higgy a szemednek… ne hallgass senkire...  ne számíts semmi jóra... a világ sorsa a te kezedben van!!! Ez még talán rendben is lenne, ha nem kb. 5 percen keresztül írná ki ezeket és nem ugyanaz a két szólam ismétlődne állandóan, amit a készítők valószínűleg zenének szántak. Ekkor hirtelen jelenetek pörögnek le a játékból, amik komolyan mondom akkor ott, abban a szent helyzetben még akár jónak is nevezhetőek lettek volna. De utána már jött is a játék…



Először sokkot kaptam. Nem tudtam, hogy ez most csak egy visszaemlékezés egy emlékkép, vagy csak egy szimulációs program, amit Cole-nak meg kell csinálnia, mielőtt elindulna az igazi küldetés, vagy esetlegesen ügynökünk egy kvarcjátékkal játszik, mielőtt harcba vonulna. NEM! Rá kellett jönnöm, hogy ez bizony már maga a játék. Ránéztem a telefonomra, 2005. augusztus... kinéztem az ablakon... igen, nem utaztam vissza az időben. Odanéztem a  tévé alá és pontosan az a látvány fogadott, amire számítottam, de nem az aminek ott kellett volna lennie. Nem egy Commodore 64-es volt a tv alatt, hanem egy pofás kis fekete doboz, X-Box felirattal zöldelve a tetején. Jesszusom, gondoltam... 3 hónap után visszatérek a bizniszbe és azóta ennyire leromlott a játékállomány? Vagy ez már az X360 hatása? Ezentúl már csak ilyen anyagok lesznek a jó öreg X-Boxra? Kétségbeestem és senki sem volt ott aki megértett volna, aki segíthetett volna rajtam. Úgyhogy folytattam a „játékot"! A következő sokk akkor ért, amikor észrevettem, hogy nem úgy kell irányítani a progit, mint ahogy az minden FPS-ben lenni szokott. Nem a bal ravasszal dobtam a gránátot, hanem az „B"-vel, a bal ravasszal ugrani tudtam csak. Nem a „B" gombbal cseréltem tárat, hanem egyáltalán nem lehetett tárat cserélni. A program magától cseréli, ha kifogyott a lőszer. Éppen ezeknek a dolgoknak köszönhetően, ha gránátot akartam dobni, akkor össze-vissza ugráltam, mint valami idióta. Ha pedig reflexszerűen, tekintve, a lassan 5 éves boxos FPS múltamat, tárat akartam cserélni, akkor felrobbantottam magam, mert az általam eldobott gránát pont akkor pukkant el, amikor én nagy rohanva-ugrálva odaértem hozzá... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Mindezek mellett a stuff nehéz, pokolian nehéz, és alig vannak checkpointok ahol magától mentene. Minden ember mesterlövész, a mi fegyverünk szórása természetesen igencsak nagylelkű…. Lőszer az szinte semmi nincsen. A Zoom gomb is teljesen máshol van, mint ahol lennie kéne, a pálya tele van csapdákkal, amiket alig lehet látni, úgyhogy a  szabad mozgásunknak is lőttek… ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!



Egy órát bírtam…

Értsétek meg nekem, nem bírtam tovább…

Mindenkinek csak NEM ajánlani tudom ezt az... izét!!!
14.
14.
adriano28
http://www.youtube.com/watch?v=OLGn5Xuqb-8 :D:D
13.
13.
VIPD
nekem életem nagy játéka lenne ha beraknám a régi box!! belátom mazochista vagyok XD
12.
12.
Ca$h
Sose gondoltam volna, hogy ekkora kult cikk lesz ebből! :D
11.
11.
CJgabor
nagyon jó teszt xDDD csak rövid:((((((((((((((( :D xD
10.
10.
CJgabor
1,1 XDDDDDDDd ki lehet lépni belőle
9.
9.
X360_FaNbOy
:))))))Meghalok ettől a teszt-től XDXDXDDDD

Csinááljatok még ilyent..:))
8.
8.
Jocilus
Ez nagyon nagy!! xDxDxD Húú de jókat röhögtem. :D Hát sajnálom,hogy volt "szerencséd" a játékhoz. :D
7.
7.
ACDC 4ever
hátt ez áááááá Ca$h ááááá komolyan mondom megnem tudok

szólalni áááá XD
6.
6.
Giga0509
#6: Találtál már ennél rosszabb játékot? :D
5.
5.
Ca$h
Látom kultusz van születőben... :))))
4.
4.
bledzer
Na ezt elolvasni is kész..:)) így utólag is őszinte részvétem Ca$h...
3.
3.
3NT3R
Must have! XD És Uraharának is, ugye Sensei? XD Ja, hogy nincs boxom... Neked van? :D
1.
1.
Kyuubi
A kilépésre kapta azt az egy pontot???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...