The Godfather

  • Írta: fojesz
  • 2006. június 6.
Link másolása
A The Godfahter című videojáték története
Prológus

Főszereplőnk szeme láttára édesapját megöli a helyi maffiavezér, Don Barzini. Hősünket hatalmas bánatában a Corleone-család feje, Don Vito Corleone, a Keresztapa vigasztalja meg: "Tartsd vissza dühödet, egyszer eljön a nap, mikor megbosszulhatod apádat!"
10 évvel később...

Don Vito leánya, Connie Corleone házasodni készül, azonban Keresztapánk még mindig dolgozik: sorban látogatják meg őt különféle alakok kérésekkel, gratulációkkal, miegymással. Hősünk mamája is odavetődik, megkéri a Dont, hogy járjon utánunk, mivel mostanság igen rosszcsontok vagyunk. Don Vito elküldi Luca Brasit, hogy keressen fel minket, s ekkor kezdődik a mi kalandunk. Csatlakozunk a családhoz, s eleinte kisebb feladatokat kapunk - ki kell érdemelnünk a Corleone-família elismerését. A korai időkben barátokat szerzünk Luca, Clemenza vagy Monk személyében, utóbbi húgával közelebbi kapcsolatba is kerülünk: ily módon alakul ki majd egy személyes történeti szál, ám a játék sztoriját kétségtelenül a filmen alapuló események építik fel. Egyre nagyobb küldetéseket abszolválva magasabb rangokat érünk el - mikor már kezdene laposodni a történet, hirtelenjében megtörténik a Don elleni merénylet. Don Vito fia, Michael ránk bízza a gyilkossági kísérlet hátterében álló rejtélyes árulások mikéntjének kiderítését�
Szerintünk

A fejlesztők szuper munkájáról a történet egyértelműen tanúskodik. Az EA részéről ezúttal remek döntés volt azon elhatározás, hogy a játékkal nem követik pontosan a film történetét. Erre az új karakter szerepeltetése miatt részben szükség is volt, mégis erősen érezzük a filmben fontos jelenetek hatását a sztoriszálon. Remek ötlet volt, hogy ezen eseményeknek saját szereplőnk is szerves része legyen - kiválóan sikerült a "történetbe beleírni" az általunk kreált maffiózót. Ebből kifolyólag a cselekmény rendkívül szerteágazó, s még azon hatalmas rajongóknak is újdonságot tud nyújtani, kik legalább háromezerszer látták a Keresztapa első részét.

Kapcsolódó cikkek

3.
3.
gabi04
Mikor ki csináltam a 4 családot akkor mit kell csinálni mert nem mutat semmi helyet ahova menni kéne
2.
2.
Coolio
lekel menned a ház pincéjébe és ott le kell tenned egy bombát. utána fuss
1.
1.
Rigó Krisztián
Megmondaná nekem valaki,hogy hogyan lehet megcsinálni,a The Godfather játék robbantós kuldetését?Amikor a végén fel kell robbantani 4 család házát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...