Crimson Skies: High Road to Revenge Előzetes

Link másolása
Ha mindig is szerettél volna egy tuning duplafedelűt irányítva sortüzet szórni az ellenségre, akkor ez a te játékod! És ráadásul nem kell órákat töltened a repülés megtanulásával sem...

A Crimson Skies: High Road to Revenge egy akció-kalandjáték és egy repülőszimulátor ötvözése, melyben egy tuning repülőt irányítva, alacsonyan a föld fölött repülve kell írtani az ellenséget.

A történet rövid, de öblös :) Te a jóképű és tehetséges pilótát, Nathan Zacharyt irányítod, akinek megölik a legjobb barátját, és bosszút esküszik. Mindezt a repcsijével persze. A mellékelt képek alapján érdekesnek tűnik a játék, ilyet még nem igen láthattunk. Tehát ha szeretnéd kipróbálni a repülést, de nem amolyan Microsoft Flight Simulator stílusban, meg persze nem is a második világháborúban full realisztikusan, akkor ez a te játékod!

A kivitelezés meseszerű, fantáziaelemektől sem mentes. És hogy milyen módon tudod megölni az ellenségeidet?

  • Ledöntheted az épületeket (pl. keresztülrepülsz egy víztorony bizonyos részén, mely ennek hatására összedől, maga alá nyomva a téged követő ellent)
  • A gépeden is fegyverek tömkelege áll rendelkezésedre, kezdve a napalmtól egészen a homokvihart előidéző ágyúig
  • Mindenféle titkos zónák várnak arra, hogy felfedezd őket - ezek által bónusz fegyvereket és trükköket kaphatsz

És ami a legfontosabb: a repüléshez nem kell órákat gyakorolni, a játék nem a technikai tudásra megy rá, hanem magát a repülés élményét hangsúlyozza. A fentiek alapján és ezzel együtt úgy tűnik, hogy a Crimson Skies személyében egy nagyon hangulatos kis játékot köszönthetünk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...